-->

13.8.2013

Se lukuvuoden eka koulupäivä

 ...se oli tällä kertaa mulle elämän viimeinen lukuvuoden eka koulupäivä. Ens vuonna nousen samaan aikaan huutoon jossain teltassa keskellä metsää maastopuvussa, opastan turistiryhmää lapissa, surffailen Australian aalloilla tai raahaudun yliopistolle; jotain näistä, mutta tulevaisuus on vielä auki. Nyt pitää keskittyä täysillä tähän viimeiseen puristukseen ja kirjoittaa ulos kunnialla.Mun ekaan koulupäivään kuului ensiks valtaisa puhetulva mun oikeen käden etusormelle Anniinalle, jonka kanssa juttelin paria tekstaria lukuunottamatta viimeks kuukausi sitten ja mun oli pakko päästä heti purkamaan todella tapahtumarikkaan kuukauden kaikki tapahtumat. Lisäks oli ihanaa nähdä kaikki kesän aikana piilossa olleet kaverit ja tutut. Ruokana oli perinteiseen tapaan makaronilaatikkoa (mun 12 lukuvuoden ekan koulupäivän aikana makaronilaatikkoa on ollu 9 kertaa). Koulupäivä kesti käytännössä puol tuntia, joten vielä en voi sanoa rasittuneeni liikaa. Rankan koulupäivän jälkeen kahviteltiin  (mä en juonu kahvia) mun oikeen käden muiden sormien kanssa Robert'sissa ja vaihdettiin pitkän kesän kuulumisia, super.

Eka koulupäivä on jännä homma. Vaikka se päivä on periaatteessa ihan tavallinen koulupäivä, milloin törmätään samoihin tyyppeihin kun joka muukin päivä, niin silti ekaan koulupäivään haluaa panostaa aina vähän spessusti. Mä panostin mun pukeutumiseen vetämällä jalkaan lauantaiset crossiradan pölyn peitossa olevat housut ja ikivanhan itse tehdyn topin. Lisäks suoristin hiukset, mutta Helsingin vallannu megakosteusaalto pilas senkin ilon parissa ulkona vietetyssä minuutissa. Oman ulkosen olemuksen lisäks tekee lukuvuoden alussa aina mieli uudistaa laukun sisältöä ostamalla uusia kyniä, vihkoja ja muuta jännää, mutta mä tyydyin tällä kertaa uudistamaan mun kalenteria joka kulkee tällä hetkellä vuoden puolta väliä niinkun me kaikki.

Miten teidän lukuvuoden ekat koulupäivät on sujunu? Tuntuko kouluun palaaminen kivalta vai menikö loma pilalle arjen alkamisesta?

8 kommenttia:

 1. Eka päivä meni mahtavasti siihen nähden millanen kauhee kouluun paluu nyt voi olla :D

  Semmonen kouluun paluu masennus loma vikat viikot :D et hyvin meni xD

  VastaaPoista
 2. upea tuo banneri! oot huippu kaunis :)

  VastaaPoista
 3. oot tosi sulonen jotenkin :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, ihan uus näkemys :D Kiitos vain :)

   Poista
 4. Kiva ulkoasu blogilla ja kuvat on kivoja :)

  http://anenblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista