-->

18.8.2013

Sparkling Turku


Täällä kirjottelee supertyytyväinen tyttö. Menny viikonloppu oli super. Oikeestaan voisin kuvailla nykyään hyvin usein mun elämää yhellä adjektiivilla: super, mutta nyt viikonlopun fiiliksiin. Matkustin ekaa kertaa elämässäni Turkuun. Oon käyny Turussa kaks kertaa aikasemmin läpikulkumatkalla ja nähny paikkoja pikapikaa auton ikkunasta mutta nyt olin siellä kaks päivää. Mun pikkuserkku muutti Turkuun opiskelemaan nyt tänä syksynä ja sen seurassa mä sitten aikaani vietin. Sussulla on maailman ihanin yksiö vanhassa kerrostalossa ihan keskustassa ja mä oon niin kateellinen.

Kulttuurinäkökulmasta tää viikonloppu ei ehkä ollu kovinkaan antoisa, ohjelmassa meinaa oli vaan vähän vaatekauppojen kiertelyä ja paljon biletystä. Näin nuoren naisen näkökulmasta viikonloppu kuitenkin oli hyvinkin antoisa. Turun yöelämä oli jees vaikka Turkulaiset puhuukin ihan hassusti. Muutama hetki meni fiiliksillä "Missä se Samppa Linna nyt on piilossa kun kuulen sen puheen selvästi", mutta toisaalta Turun murre on ihan söpöä.

Viikonlopusta teki siis superin pieni maisemanvaihdos, hyvä fiilis ja ihana seura. Paluumatkakin suju ihan täydellisesti kun mun ei tarvinnu koukata keskustan kautta vaan pääsin just sopivasti Espoon asemalta lähtevällä bussilla himaan ja matkustamisestakin jäi niin hyvä jälkimaku. Pienenä loppusilauksena älyttömän hyvälle fiilikselle isi osti mulle auton. Turusta. Se oli eilen illalla laittanu viestiä, että tulee Turkuun, ja mä olin aamulla sen huomatessani ihan että mitä kummaa. Iskällä vaan on tapana ostaa kaikki moottorivempaimet mulle täytenä yllärinä ja vähän mun kotiinpaluun jälkeen meijän pihassa seiso mun silmissä ihan täydellinen Peugeot. Ei se ehkä sellanen unelmien sporttiauto oo, mutta crossitytön crossiperävaununvetoautona se on niin mua, jejj!


4 kommenttia:

  1. haha hauska postaus! :D ja ei samppa linna puhu oudosti... terv, tyttö turusta :D

    VastaaPoista
  2. Hihi <3 Oli kyllä ihanaa :) Nauran tolle Samppa Linna jutulle :DDD Onnea autosta! :3

    VastaaPoista