-->

20.8.2013

Vaalea perusmeikki

Tidii! Päätin monen muun tavoin tehdä tällasen meikkipostauksen. En nyt väitä mitenkään erityisesti fanittavani näitä, mutta monissa lukemissani blogeissa on tällasia tehty ja on niitä ihan kiva ollu selailla. Että ajattelin nyt sitten vaihtelun vuoksi tän totetuttaa. Hope u like!

Aloitan meikin perus naamarasvalla (1), annan sen imeytyä ja sen jälkeen levitän siveltimellä meikkivoiteen (2) siihen päälle. Lisäksi käytän perus puuteria (3) ja aurinkopuuteria (4). Mulla ei oo kuitenkaan tapana lämiä puuteria naamaan puolta rasiaa kerrallaan, ja annankin ihon vähän hehkua luonnollisesti.

Seuraavana piirrän kulmat (jotka kaipasi kuvanottohetkellä näemmä kipeästi nyppimistä). Piirtämisellä tarkoitan lähinnä omien kulmien paikkailua, koska kyllä mulla on kulmakarvat paikallaan. Lisäksi levitän luomiväriä koko liikkuvalle luomelle.


Rajaan silmät  perus kajalilla, ja huolitellumpaa lopputulosta haluttaessa myös nestemäisellä rajaustussilla. Laiskoina päivinä en välttämättä jaksa rajata silmiä millään.

Lopuksi laitan pari kerrosta ripsaria. Yleensä pohjalle vedenkestävää (oranssi) ja päälle sitten jotain näyttävyyttä tuovaa. Huuliin laitan usein kiiltoa, mutta joskus riittää esim. perus Bepanthen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti