-->

2.9.2013

A enkun prelistä ja syysflunssa kaupan päälle


Kesä meni. Viikonloppuna heitin pari moottoripyörä"lenkkiä" monen viikon tauon jälkeen ja uujee. Rakastan just sellasia loppukesän viileitä iltoja kun aurinko laskee peltojen taa ja tuoksuu vilja ja ajaessa tulee vähän kylmä. Kaasu pohjassa tuhatta ja sataa seisaalteen keskellä peltotietä; vain minä ja pettäjä-WR. Tai toisena iltana oli kyllä myös Rosa, ja ajettiinkin varmaan yli sata kilsaa näitä meijän lähimestojen peltoteitä. Lopetettiin kesä vielä virallisesti käymällä jätskillä auringon laskiessa sen Mc.Donald'sin taa jossa istuttiin.

Oon ajanu myös paljon autolla (!!). Lauantai-iltana heitin Rosan kotiin ja ajelin sitten yksin himaan, soitin Recless Lovea (se on sitä musaa mikä muistuttaa mua autokoulusta jos joku muistaa mun maininneen) hyvin kovalla ja kelasin kuinka cool on olla 18, villi ja vapaa (ja omistaa huippu isi joka osti auton :)).

Niin ja nyt mä on kipeenä makaamassa sängyn pohjalla, kattomassa Serranon perhettä ja Salkkareita sekä kiskomassa kuumaa juomista. Kuulin just radiosta perjantaina, että nyt on pk-seudulla liikkeellä ihme kuumetauti joka tarttuu just niihin, ketkä ei yleensä oo kuumeessa joten pitihän se arvata... Tänään meillä oli enkun preli ja sain sen tuskasesti tehtyä, mutta toisaalta hyvä sairastaa nyt niin on ehkä sit oikeissa ylppäreissä terveenä.  Toivotaan, että helpottaa pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti