-->

26.9.2013

Irtiotto Helsingistä


Siinä vähän mummon pullaa ja kukkia piristämään syyskuista iltaa. Meitsi palas just mökiltä mummon hellästä huomasta ja sairasloma alkaa siis näillä näppäimillä olla historiaa. Onneksi niin, rajansa meinaa kaikella ja vaikka pulla onkin hyvää niin huomenna alkaa taas treenit (tällä kertaa ei niin täysillä heti näin alkuun, jos vaikka säilyisin sitten elävien kirjoissa), ja ei vitsit kun oonkin innoissani kahen viikon tauon ja lenkkarivieroitusoireiden jälkeen. Olo on kun jollain paulavanukkaalla ja kaiken lisäks tänään sitten ihanat ystäväni keksivät, että huomenna lähdetään juhlimaan koeviikon päättymistä. Aluks jo lupauduin lähtemään, mutta järjen ääni sai mut tippa linssissä perumaan mun lähdön ja palaamaan suunnitelmaan paluusta lenkkipoluille.

Mökkisairasloma teki kyllä hyvää. Sain laskea rauhassa matikkaa luonnon keskellä ja hengitellä raikasta ilmaa. Kävelin joka päivä yksin metsässä kelailemassa asioita, ja vaikka eilen tulikin räntää taivaan täydeltä niin syyskeli piristi kummasti. Lisäks sain viettää paljon aikaa mun pienten serkkujen kanssa, jotka vähän kukin vuorollaan oli myös mummon hoidossa. Eilisen räntäsateen innoittamana käytiin kiskomassa venekin ylös Saimaasta, koska, noh, veneily räntäsateella ei ihan vaan houkuta. Paljon tuli siis puuhailtua, ja nyt palaan melkeen-arkeen uudistuneena ja mieli virkeänä.

Toivottavasti mieli pysyy virkeänä myös huomisessa, koeviikon ainoassa, matikankokeessa ja saisin täysin penkin alle menneiden ylppärien jälkeen kokea edes pienen onnistumisen tunteen. Alon muuten treenaamaan enkun keväistä yo-uusintaa varten just tossa eilen, haluun päästä Ressutasolle!

2 kommenttia: