-->

8.9.2013

Melkeen peurakolari Lopella


Viikonloppua vietin taas Lopella, pienessä maalaiskylässä missä mun kaveri Vilma asuu (tosin sekin vaan viikonloppuisin). Vilmalla oli viikolla synttärit, joten pääsin syömään jotain niin täydellistä suklaakakkua, että nään siitä unta varmaan seuraavat kaks viikkoa. Tapasin pari uutta tyyppiä ja illalla katottiin P.S. I love you joka oli aivan ihana leffa siihen asti kunnes nukuin puoliks enkä enää tajunnu siitä mitään. Mulla käy kyllä melkeen aina niin, että nukahdan jos alan kattomaan jotain leffaa myöhään, heh.

Käytiin illalla kuvailemassa maalaismaisemissa, mutta myöhästyttiin snadisti auringonlaskusta. Aurinko laskee nyt niin nopeesti ja siihen kriittisimpään aikaan pitäis olla ihan kellontarkasti asemissa. Saatiin kuitenkin kivoja maailasromanttisia kuvia, mutta ne on näitä paria lukuunottamatta Vilman kamerassa ja saan ne sitten joskus.

Ajoin tässä samassa reissussa yksin autolla pisimmän matkan mitä oon ajanu, ja se oli kyllä oikeen hauskaa kun sai hurjastella keskellä peltoja ja kuunnella Pikku Geetä oikeen kovalla. Ei olis kyllä ollu huono idea mennä moottoripyörälläkään koska keli oli aivan mahtava ja alkusyksyset maisemat näyttäis vielä kivemmalta ilman tuulilasia. Meinasin muuten ajaa peurakolarin. Jep, kelasin ettei tää nyt voi olla enää todellista. Ei se kyllä ollu mitenkään lähelläkään, mutta kun lähin Vilmalta niin siinä samalla tiellä mun edestä (matkaa kuitenkin oli aika reilusti) juoksi joku peuranvasa joka yllättäen ilmesty pusikosta. Eihän tässä kohta uskalla lähteä mihinkään.

2 kommenttia: