-->

10.9.2013

Merimiesneule ja muutama meritaistelu


Ihan näin alkuun vuosimiljoonan info ja kinostuksen kivivyöry: Oon aivan rakastunu porkkanoihin ja söisin niitä vaikka kilon päivässä. Mulla on aina sellasia ihme kausia, että syön jotain tiettyä juttua ihan hulluna ja nyt se juttu on porkkana. Yleensäkin mun tekis mieli syödä pelkästään syksyn vihanneksia koska ne vaan maistuu niin puhtailta ja tuoreilta. Oon myös alkanu miettiä, että olis siistiä tykätä tonnikalasta koska se näyttää hyvältä ja on hirveen monipuolinen raaka-aine. En vaan oikeen voi mitään sille, että oksennan jos syön sitä. Olipas tääkin hyvä alotus. Tuolla ylhäällä näkyy myös ruokaa, meinaa tomaattikeittoa joka on mun uus lempparikeitto-ihan sikahyvää!

Ylhäällä myös mun uus kaulakoru pariin kertaan. Etin pitkään jotain tollasta näyttävämpää korua mutta koskaan ei tullu oikeen just hyvää ja sopivan hintasta vastaan. Yhtenä päivänä mulla oli pitkästä aikaa hypäri koulussa ja lähin sitten pyörähtämään parissa kaupassa keskustassa. Citycenterin yläkerrassa on sellanen Warehouse-brand outlet, josta saattaa tehdä ihan huippulöytöjä ja se onkin yks mun suosikkikaupoista stadissa (suosittelen lämpimästi). Juurikin sieltä löysin ton korun, jonka lähtöhinta oli 15 euroa, kahella ja puolella (2,50) eurolla, eli säästö oli kyllä huima.

Tänään oli muuten ylppäreiden avaus mun osalta kun aamulla kuuntelin oikeen innoissani enkkua. Ougod...onneks se on ohi eikä toistu enää I K I N Ä! Tiedän, että se meni päin hevon just sitä mut oikeestaan mua ei haittaa koska ah-niin ihana historia kompensoi mun osaamattomuutta. Oon viime aikoina vaan lukenu ja lukenu ja tulokset näkyy. Oon liekeissä ja voisin vastailla vaan historiaan liittyviin kysymyksiin aikani kuluks huvikseni ja ootan maanantain hissan yo-koetta tosi paljon koska tiedän, että pääsen loistamaan. Vielä muutama päivä...

6 kommenttia:

 1. oot kyllä hurjan nätti! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea historiaan! Tosin ei sillä pelkällä onnella pärjää, mutta onneksi oot lukenut hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onneks oon :D Onneks mulla on tää historia, enkussa ei meinaa oo mitään mahollisuuksia koska sain siitä eilisestä kuuntelustaki varmaan 1/90 pistettä...jos sitäkään :(

   Poista
 3. Voi ei miten alkoi tekee pullaa mieli, kun ne näyttää niin herkullisilta tuossa kuvassa :D

  reetta-s.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten vaan sunnuntaileivonnat käyntiin! :D

   Poista