-->

13.9.2013

Mun valittajan kasvot

Ylppäriasiaa. Mun mieli on musta. Sain enkun prelistä yhen pisteen vajaa C, siis 1 piste, eivoiolla... Mutta ei siinä vielä kaikki! Lisäksi uskalsin käydä kattomassa kuuntelun vastaukset ja siis sehän oli aivan täyttä paskaa ja sikavaikee, mut meni vähän fiilikset ku tajusin, et sain avoista pyöreet nolla(0)/30 ja monivalinnatki on varmaan suurimmalta osaltaan aivan väärin. En tarkalleen muista mitä oon vastaillu, mutta sen tajusin niitä vastauksia tutkiessa, että olin vaihtanu monta oikeeta vastausta vääräks vaan siks, että ne oli kaikki B:tä, enkä uskonu niin monen voivan olla B:tä... Sinne meni siis 90 pistettä hejdå ja tulee varmaan rimaa hipoen A. Ei mitään sen vit****vampaa kun epäonnistuu prelissä mutta epäonnistuu vielä tuplasti pahemmin varsinaisessa kokeessa. Oikeesti melkeen itken täällä, mut eihän noilla kouluarvosanoilla niin väliä ja enhän mä tosiaan ollut kun siellä Suomen parhaassa lukiossa... (ainii Tale Taalasmaa on tulossa sinne myös tän päivän Salkkareiden perusteella, jee!) Se siitä. Mutta vaikka nyt kiroilen ja huudan niin kyllä mä tiedän, että aurinko alkaa taas kohta paistaa ja tuun vielä yhtenä päivänä puhumaan täydellistä englantia.

Sitten muihin aiheisiin. Tänään oli perjantai 13. päivä, mutta en olis edes tajunnu sitä jos taikauskonen puolikas mun Facebook-kavereista ja 95% bloggaajista ei olis hehkuttanu sitä. Noi ylppärihommat oli siis ihan toiselta päivältä. Tänään luin hissaa ja illalla käytiin meijän tuttujen luona leikkimässä koirien kanssa ja grillailemassa syksyn pimennossa. Ainiin noi kuvat on mun pärstästä mun Lumian arkistoista menneiltä ajoilta ja heitin ne tänne koska sain tänään aikaseks siirtää kuvia siitä koneelle. Huomatkaa miten mun hiusten vaaleusaste vaihtelee mystisesti vähän joka kuvassa.

Ainiin oli tää vähän epäonninen päivä. Oon taas kipeenä voi **tun **ttu. Jos mulla viime viikolla oli käsittämätön kuumetauti jollasta mulla ei yleensä ole, niin nyt mulla on se hyvin käsityksellinen kurkkukipu>nuha>yskä-tauti, jonka saan aina vilustuessani ja joka on ainoa tauti jota yleensä sairastan. Lisäjee niihin kirjotuksiin. Palaillaan taas aurinkoisella mielellä joskus kun hymyilyttää.

2 kommenttia:

 1. mäki oon kipeenä ja sattu kyllä kaikennäköstä eilen , 13. päivänä :D kiva postaus!

  www.life-sanna.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle sattuu kaikenlaista joka päivä, niin musta ainaki tollanen kansainvälinen epäonnenpäivä on yhtä tarpeellinen kun kansallinen "juo ES"- päivä :D Ja hmm...en usko, että tää postaus on kenenkään mielestä mun postausten kivoimmasta päästä mutta voin joka tapauksessa käydä katsomassa kaikin puolin persoonalliselta kuulostavan blogis...

   P.S. En tarkota olla töykee just sua kohtaan enkä haluis olla ikinä ketään kohtaan, mutta koska kyseessä oli virallinen **ttuuntumispostaus niin vastasin kerranki massaakin massaisempaan kommenttiin niinkun joskus tekis mieli tietäen, että tuskin koskaan päädyt lukemaan vastausts.

   Poista