-->

12.10.2013

Iki-ihana syksy ja villakangastakki


Ai mitä kuuluu...hyvää kiitos! Ihanaa vastata taas rehellisesti näin! Oon joskus sanonuki, että hyvä elämä koostuu onnellisesta arjesta ja tää onnellisesti päivä kerrallaan eläminen on sitä onnellista arkea. Mulla on siis tosiaan tosi vähän koulua ja tosi paljon vapaa-aikaa, mutta oon onnistunu kehittämään ittelleni paljon kaikkea tekemistä ja oon vähitellyn hoitanukin kaikkia tosi kauan tekemättömiä lojuneita hommia. Oon tehny kaikki vähät koulutyöt tosi huolella, lukenu kirjoja, järjestelly vanhoja valokuvia (tuskasta, mutta palkitsevaa hommaa) ja hommaillu kaikkea muutakin jännää. Yks jännä on juokseminen, mikä maistuu tällä hetkellä paremmalta kun koskaan.

Kelit on ollu aika karmaisevia monena päivänä, mutta runsas kosteus tarkottaa ihanan happirikasta ilmaa ja näin ollen ihanteellista juoksukeliä. Kun ikkunasta kattelee sitä harmaata syyskeliä, houkutus lenkkipolulle on kaikkea muuta kun suuri ja joka aamu päätänkin, että en varmasti enää mee lenkille. Oon vaan jotenkin onnitunu päivä toisensa jälkeen pakottamaan itteni urheilemaan, ja siitä kyllä myös oon ittelleni kiitollinen. Juokseminen raikkaassa syksyn tuoksuisessa syysilmassa kaikista kauneimpana ruskan aikana hyvää musaa fiilistellen on käsittämättömän cool!

Ylhäällä näkyy pari kuvaa sekä Suomenlinnasta, missä käytiin iltakävelyllä perjantaina Vilman kanssa, sekä iki-ihanasta Kruununhaasta. Krunikassa käytiin harrastamassa vähän korkea-kulttuuria, kun kärsittiinnautittiin iltapäivä ruotsinkurssiin kuuluvasta teatterista (jossa ei ollu päätä eikä häntää). Oli kyllä hauskaa huomata, että kyllä mä aika paljon ymmärsin siitä! Nää kaks aktiviteettia sekä toi pizza avas mun syysloman, ja nyt oonkin taas seuraavan viikon vapaalla. Hyvää syyslomaa siis vaan kaikille syyslomailijoille!

2 kommenttia:

  1. Näytät tosi kivalta noissa kuvissa! Varsinkin toi eka kuva on tosi nätti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Arvaa mitä? Tää oli eka kiva mun saama anonyymikommentti ever! Estin meinaa anoilun blogissani melkeen heti aloittamisen jälkeen lähes vuosi sitten, ja avasin sen uudestaan vasta ihan äsken :D

      Poista