-->

21.10.2013

Lunta tulvillaan on suomen syyssää


Syystalven loman vietto sujui mökillä oikeen rennoissa ja lumisissa tunnelmissa. Ajettiin siis mun veljen kanssa mökille keskiviikkona ja jonotettiin Lahdentien ruuhkassa kotiin eilen illalla. Mökillä vietettiin oikeen perinteistä lomaa: pelattiin lautapelejä, haravoitiin lehtiä, kuvattiin maahan leijailevia ensilumihiutaleita (ei meinaa ollenkaan eka kerta lumiselle syyslomalle), syötiin mummon herkkuja ja nähtiin sukulaisia. Perjantai-iltana meijän Mikkelissä asuva setä halus viedä meijät kattomaan Mikkelin jäähallille paikallisottelua Mikkelin Jukurit Joensuun Jokipojat, ja olihan sekin lätkämatsi kokemus muiden joukossa.

Lauantai oli ehkä koko loman huippu, koska pääsin ikuisuuden jälkeen taas hevosen selkään! Ajettiin siis Juvalle mun pikkuserkun (eli faijan serkun (eli ukin siskon [siellä maalla asutaan siis koko suku yhdessä])) perheen luo, ja niiden heppaa pääsin koeajamaan. Musta on mahtavaa huomata, että vaikka mä nykyään ratsastankin niin kovin harvoin, niin mun kymmenen vuoden kokemus kauraturpien parissa näkyy siitä huolimatta. Toki kaikki on alussa aina ihan ruosteessa ja vähän pitää miettiä, että mikä piru se puolipidäte olikaan, mutta ei sitä crossipyörälläkään voi samantien kääntää kaasua pohjaan, heh. Mun pitäis kyllä salee taas innostua hevosista, koska ratsastus on huippukivaa!

Mun elämä on koko syksyn ollu melkosta lomailua, joten tää syysloma tuntu melkeen arjelta. Kyllä mun silti täytyy myöntää, että tuntu vähän tylsältä palata tänään kouluun. Itseasiassa laskin koko koulupäivän (kahden tunnin) minuutteja siihen, että saan vetää lenkkarit jalkaan ja lähteä lenkille (minkä teinkin heti kotiin päästyä), ja kevyen maalaislomailun jälkeen juoksu maistukin taas niiin hyvältä! Anyways, nauttikaa syyslomistanne jos satutte viettämään niitä tällä viikolla! Muut: nauttikaa arjesta!

6 kommenttia:

 1. Oi miten ihania kuvia & tosi kiva nimi tällä blogilla!:-)

  http://liveyourdream-emma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Tosi upeita! Oot taitava valokuvaaja! :)

  VastaaPoista
 3. En voi uskoa että siellä on jo lunta! Kauniita kuvia, ja ihana heppa! xx

  wildflowerofprague.blogspot.cz

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tää nyt on tällanen perus Suomi :D

   Poista