-->

30.10.2013

Ohi syyskuun, läpi repaleisen lokakuunHeräsin tänään aamulla ekaa kertaa abivuonna sellaseen "fuckit'sfuckin'schooldayagain"-fiilikseen ja olisin todellakin halunnu jäädä nukkumaan. Ihan just on marraskuu, kuukausista masentavin. Aamut on nyt ihan oikeesti pimeitä, eikä asiaa auta yhtään se, että jouluun on vielä niin pitkä aika, ettei jouluvaloja ihan vielä viitti ripustella. Olin jostain syystä niin väsyny vielä päivälläkin, että nukuin tunnin päiväunet...oivoi. Onneks tätä synkkyyttä sentään piristää tässä ihan näillä hetkillä Halloween ja hauskat kurpitsalyhdyt. Oon myös piristäny viime aikoina päiviäni syömällä tosi värikkäitä ruokia. Se on oikeesti tosi hyvä idea, koska värikkäissä ruoissa (eli käytännössä hedelmissä ja vihanneksissa) on paljon vitamiineja jotka piristää!

Kerroin viime viikolla mun täysin penkin alle menneestä äikänesseestä, ja mun on ihan pakko nyt vähän hehkuttaa, että tän toisen esseen kohdalla todellakin panostin vähän enemmän. Ihan huomaamattani istuin eilen lähemmäs viis tuntia ja kirjotin pisimmän esseen ikinä - mulla oli ihan hauskaakin. Määrä ei tarkoita laatua, mutta mulla on nyt kyllä vahva kutina, että onnistuin. Perjantaina kouluinnostuspuuskassa menin, niin ikään ekaa kertaa ikinä, koulun kirjastoon tekemään läksyjä ja ougod: MIKSI KUKAAN EI OLE KERTONUT, ETTÄ UUSIMMAN COSMOPOLITANIN VOI LUKEA SIELLÄ??! Kelasin muutenkin, että voisin nyt kaikkien vitamiinien, cosmojen ja positiivisten energioiden avulla aloittaa kunnon loppupanostuksen tähän lukioon. Enää pari kuukautta jäljellä, jaiks!

Perjantaina kävin muuten Rosan kanssa kattomassa sen paljon puhutun ja kehutun The Millers-leffan, ja suosittelen sitä ihan kaikille todella lämpimästi. En oikeesti muista, milloin olisin leffassa nauranu niin paljon. Mä en yleensäkään oo mikään suuri elokuvafani, mutta tää kyllä sytytti. Siinäkin yks hyvä keino taisteluun syksyn ankeutta vastaan. Tässä taistelussa on myös tärkeetä muistaa harrastaa liikuntaa, josta piristyy tosi paljon. Muakin on lehtien tippumisen jälkeen kiusannu sellanen pieni ei jaksa-hirviö, mutta kun pakottaa ittensä liikkeelle niin tulee voittajafiilis.

Eiköhän me selvitä tänkin marraskuun yli. Tsemppiä!

2 kommenttia:

  1. Ihanan tsemppaava postaus :> Mä oon kans käyny kattoo ton leffan ja jäi sama fiilis :D Harvemmin komediat uppoo muhun, mutta toi oikeesti nauratti! :D

    VastaaPoista