-->

3.10.2013

The Future in the Winter Wonderland


Nyt olis luontokuvaa ja syksyhekumointia tarjolla taas joka postauksessa, en vaan voi hillitä itteäni ton kameran kanssa kun nään jotain niin kuvauksellista kuin pakkashuurteiset ruusut. Heräsin tossa eilen normisti kellon soittoon ysiltä, ja samalla sekunnilla kun sain silmäni auki ja näin valkoset katot ikkunasta niin olin jo kaapannu kameran sekä untuvatakin ja juoksemassa ulos. Enkä muuten ollu sekuntiakaan liian aikasin, koska lämpötil a nousi mun heräämisen jälkeen vartissa kolmella asteella kivuten nollan yli ja kaikki tää kuura oli enää ikuistettuna mun kamerassa. Hulluinta on se, että pakkasesta oikeen innostuneena kaikki jo ruskan saavuttaneet lehdet ropisi alas kun mikäkin raekuuro ja nyt meillä on taas vaan vihreää puissa.

Ja asiasta miljoonanteen...ootteko tekin huomannu tän Bloggerin viime aikasen veettuilun? Mulla on tapana ladata kuvat tänne Picasan kautta, ja nyt tää muuttaa kaikki mustavalkokuvat ihmeen ruskeiksi. Uskokaa huviksenne, että toi blogitaustakuva missä lilluu noita lehtiä on oikeesti vitivalkonen... Kuvien väritys ei edes oo ainoa ongelma, tässä meinaa toimii vaihtelevalla menestyksellä vähän kaikki ja alkaa pikkuhiljaa vähän menemään maku tähän! No, koetetaan kestää ja ollaan positiivisia. Mun viime päivien mantra on ollu "Elä hetkessä, nauti elämästä ja ajattele positiivisesti."

6 kommenttia:

  1. Sulla on hieno blogi ja noi kuvat on tosi upeita ! Määki tykkään syksyn ruskasta ja kuurasta. Syksy on nii kaunista aikaa :)

    VastaaPoista
  2. ihania kuvia!

    http://elmiiran.blogspot.fi/

    VastaaPoista