-->

25.11.2013

Joulu näytti saavuttaneen myös länsinaapurinHuippu risteily koostu pienistä kivoista jutuista. Hyvää ruokaa ja juomista, parasta seuraa ja uusia tuttavuuksia, kulttuurielämyksiä ja viihdettä. Kaikki tämä tasapainossa seilattiin pari päivää Itämerellä meijän koulun pikkujouluristeilyn merkeissä.

Alotettiin torstai-iltana risteily nautiskelemalla överihyvästä jouluisesta buffetpöydästä. Loppuilta käytettiinkin sitten tanssimiseen ja hauskanpitoon. Perjantaina oli vuorossa päivä Tukholmassa eli pientä shoppailua, kahvittelua, kuvailua ja ruotsinkielen käytännönharjoituksia. Huomattiin tosin se, että ei niitä ruotsalaisia näköjään pahemmin huvita ruotsia puhua, vaan ne kääntää keskustelun englantiin vaikka ite ruotsia puhuiskin. Oltiin liikkeellä mukavan pienellä porukalla, niin homma pysyi kerrankin hyvin käsissä ja ainakin ite viihdyin Tukholmassa oikein hyvin tällä kerralla. Tukholma on musta kyllä oikeen kiva kaupunki, mutta hämmästyttävää on se, että metrotunnelissa tuoksuu kanelipulla perus kusisuomiviinalöyhkän sijasta.

Paluumatka keskityttiinkin sitten halpojen prosenttien kiskomiseen kakkoskannen laatuhyteissä. Erityisen huonon mielikuvan vastaisesti meillä oli kuitenkin huippuhauskaa siellä, eikä se Ö-luokka niissä hyteissäkään enää näin toisella lukioristeilyllä ollu niin kovin paha. Lauantai-aamuna juoksinkin sitten parin tunnin unien jälkeen pää kolmantena jalkana myymään Robinin uusinta levyä niin, ettei kerenny edes tuntea haikeutta risteilyn loppumisesta. Tack så mycket för alla en gång ännu!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivalta reissulta. :) Tarttis kyl itsekin jonkun miniloman edes vaikka sinne ruotsin risteilylle. :D

    VastaaPoista