-->

2.11.2013

Pumpkins scream in the dead of nightVapiskaa! Mä tykkään oikeesti Halloweenista, ihan niinkun kaikista muistakin kissanristiäisistä milloin on mahollista överikoristella koti, tehdä teemaan sopivia ruokia ja kutsua kaverit kylään. Mun mielestä Trick or Treat-perinne ja muukin jenkkien yliampuvuus yleensä kaikessa vois hyvin rantautua Suomeen. Halloween on siis jees, mut en oo koskaan tajunnu sitä, että toivotetaan Happy Halloween...eihän tässä oo mitään hyvää ja onnellista!


Meillä oli koulussa Halloween-teemapäivä jo torstaina, ja oppilasopiskelijakunta oli todellakin tehnyt hienoa työtä järjestäessään kaikki. Meillä oli koulussa tapahtunut "murha", käytävät oli muutettu kammokujiksi ja lisäks ruokala pelotteli aivan liian hyvällä ruoalla ollakseen kouluruokaa. Musta on myös hauskaa, että meijän koulussa jengi oikeesti lähtee mukaan kaikkiin teemapäiviin ja pukeutuu vaikka miksi muumioiksi, kun ylä-asteella me oppilaskuntalaiset oltiin siellä ainoita pukeutujia.
 

Perjantai-iltana eli oikeena Halloweenina kokoonnuttiin muutaman kaverin kanssa meille istumaan iltaa ja juhlimaan. Ilta kului ihan älyttömän nopeasti kun kerrottiin kummitustarinoita, juoruiltiin miehistä, syötiin karkkia ja pidettiin hauskaa. Mä rakastan juhlien ja tällasten pienten kemujen järkkäämistä ja jälleen kerran näytti siltä, että onnistuin ilahduttamaan myös kanssaihmisiäni.

P.S. Mä oon tällanen kirkkain silmin kummituksiin ja henkimaailman niitä pelkäämättä uskova ihmetapaus, mutta kun kohtasin tota ylinnä olevaa biisiä haaliessa Marilyn Mansonin veret hyytävät kasvot niin hrrr... sitä mä pelkään!
P.P.S. Musta PUMPKIN on englannin kielen paras sana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti