-->

29.11.2013

Syksykin meni


Oon ehkä joka kuukauden lopulla tän vuoden aikana hämmästellyt sitä, kuinka ko. kuukausi on liidellyt siivillä eteenpäin. Niin tää marraskuukin on, sillä huomenna joudun taas heittämään hyvästit mun hammasharjalle syksyn viimeisen päivän kunniaksi. Marraskuu oli tänä vuonna keskimääräistä helpompi ja oon periaatteessa nauttinut joka päivä elämästä yhtä paljon kun kesällä (okei, ei ehkä ihan mutta melkeen kuitenkin) ja ainakin mulla on ollut tekemistä. Tänä vuonna marraskuu oli ihan kiva.

Oon siis tosiaan ollut töissä koko kuukauden, ja viihdyn superhyvin eikä syysmasennuksesta oo tietoakaan. Niinkuin yllä oleva valokuvien sekalainen seurakunta kertoo, oon myös yrittäny syödä oikein värikkäästi niin, että vitamiinit pitää pirteenä. Lisäksi ostin retrolumiaani aivan ihanan pimeitä päiviä piristävän kuoren, joka vastoin kaikki oletuksia löytyi Glitteristä vielä yli kaksi vuotta- ja 20 uudempaa Lumia-mallia tuon mallin julkistamisen jälkeen. Ferrari-avaimenperä ja Ferrari sekä Italialainen oliiviöljy tuli mun vanhempien mukana tuliaisina Roomasta. Viime viikonloppuna pikkujouluristeiltiin siellä Tukholmassa, ja se reissu toi överiväsymyksen lisäks huikeen paljon iloa ja valoa marraskuuhun.

Oon tässä marraskuun aikana myös löytäny viikosta uuden suosikkipäivän ittelleni. Nykyään odotan keskiviikkoa kuin kuuta nousevaa, koska silloin postilaatikkoon tipahtaa punaisten mainosten lisäksi Aku Ankka, heh. Vuorotyö tosiaan varasti mun vakituiset viikonloppuvapaat ja ainoan poikkeuksen viikoon tuo Ankkalinnan väki seikkailuineen. Olipas taas kovin aikuismaista ja syvällistä.

Huomenna heitän sen vanhan hammasharjan menemään ja toivotan joulun uusimman vuosimallin tervetulleeksi. Luntakin vois sataa niin saataisiin kaunis talvisää.

2 kommenttia:

  1. Mikä lumia sul on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullaa on tää ihan eka, aito ja alkuperänen, Lumia 800 :) Tää alkaa oikeesti olla jo aika retro, mut tykkään tästä silti kovasti :D

      Poista