-->

11.11.2013

Tää on sulle, faijaIsi, iskä, faija, isä. Eilen juhlittiin niitä, ja tää postaus tuleekin nyt tavallaan päivän myöhässsä, mutta annettakoot se anteeksi koska yksikään isä ei sadan prosentin varmuudella lue tätä. Tai en mä kyllä oo edes varma vaikka joku vahingossa joskus lukisikin, sillä suunnilleen puolet hakusanoista joiden avulla mun blogiin on Googlesta löydett liittyy jotenkin motocrossiin tai moottoripyöriin.

Mä oon ihan true daddy's girl, ja muistinkin faijaa mulle TODELLA epätavallisella tavalla, eli ihan suoraan aamulla herättyäni sanoin "Hyvää isänpäivää". Uskokaa huviksenne, että ystävällisesti puhuminen puoliunessa perheenjäsenille on mulle saavutus joka vaatii enemmän ponnisteluja kun puolimaratonin juokseminen. Isi on kuitenkin niin super, että tein sen. Isi opetti mut ajamaan pyörällä, rullaluistelemaan, laskettelemaan, käyttämään tietokonetta, tunnistamaan automerkit, vaihtamaan talvirenkaat ja syömään verigreippiä. Mä en saanu äidinmaidosta mitään, mutta iskältä sain motocrossigeenin joka ohjailee elämää.

Me vietettiin iskänpäivää Hangossa mun isovanhempien luona, eli tää isänpäivä oli samalla myös vaarinpäivä. Käytiin kävelemässä merenrannassa, syötiin mummin tekemää kakkua ja kuunneltiin jutut siitä, kuinka ollaan kasvettu taas vaikka missä suunnassa. Oikeinkin kivaa siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti