-->

4.12.2013

Joulutunnelmaa kotiin

Viikonloppuna kaivoin vihdoin melkein kuukauden intoilun jälkeen joulukoristeet esiin. Tykkään joulusta niin paljon, että haluan ottaa irti joka hetken joulun ajasta (joka siis alkaa 1.12. eikä lokakuun puolivälissä), koska joulun tunnelma oikeestaan kuolee välittömästi joulun pyhien jälkeen. Paikkansa mun huoneen nurkista löytää sekä tontut, glitterköynnökset, että enkelit. Suurin osa mun joulukoristeista on mummilta perittyjä antiikkiesineitä ja mun ehdoton suosikki onkin nuo ihanat pellavaliinat joita uhattiin roskiksella muutama vuosi sitten. Mulla on jopa ihan oma minijoulukuusi huoneen nurkassa. Itse asiassa mulla oli yks joulu lasipurkissa ihan oikea kuusi, sellanen metrin korkuinen, mutta se oli vähän ikävä koska neulaisia varisi niin, että niitä löytyi vielä juhannuksenakin. Sinänsä oon aidon kuusen puolestapuhuja ja meille sellanen tuodaankin aina silloin kun ollaan jouluna kotona, mutta pakko myöntää, että ne valkoiset muovikuuset on muun jenkkien yliampuvan tilpehöörin tavoin aika ihania.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti