-->

2.12.2013

Pikkujouluviikonloppu

Meillä on ollut perheen kesken tapana viettää joulukuun ekana viikonloppuna "pikkujouluja", eli leipoa ekat piparit, kuunnella ekat joululaulut ja syödä semiversio jouluruoasta. Tänä vuonna tehtiin tää jo itseasiassa marraskuun puolella, eli lauantaina, koska olin koko sunnuntain töissä. Pystytin jo mun oman minijoulukuusenkin ja fiilistelen tätä ihanaista tunnelmaa koko ajan.

Perjantaina kävin tutustumassa Stockan jouluikkunaan, joka oli jälleen kerran niin ihastuttava, että saa helposti vähän vanhemmankin ihmisen innostumaan toden teolla. Oon kyllä nähnyt vieläkin kivempia versioita ko. ikkunassa, mutta pidin tästäkin kovasti. Aleksin joulukadun kuvailu ei keskipäivällä oikeen onnistunut, mutta sekin on nyt siis koettu ja joulutunnelma virallisesti toivotettu tervetulleeksi!

2 kommenttia:

  1. Onko noi savuporo wrappeja vai mitä :O ohjetta tulemaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on joo savuporoa :) Laitoin vaan kaikessa yksinkertasuudessaan neliön muotoisen rieskan päälle tuorejuuustoa, savuporoviipaleita sekä salaattia. Sitten rullasin sen koko rieskan ja leikkasin kuuteen osaan. Helppoa ja tosi hyvää, kannattaa kokeilla :)

      Poista