-->

10.12.2013

Pukin kontista

Enää kaksi viikkoa aattoon, todella hyvä aika alkaa harkita joululahjojen hankkimista siis. Lähtökohtaisesti mä oon nykyistä kulutusjuhlajoulua vastaan, ja mulle riittäisikin yhdessä olo, perinteinen tunnelma ja vaikka jouluyön kirkkovierailua, mutta lahjat on nykyjoulussa hyvinkin oleellinen osa. Koska tiedän, että saan joka tapauksessa lahjoja mm. sukulaisilta, oon koonnut "toivelistaksi" muutamia juttuja. Luultavasti tulen ostamaan suurimman osan tämän kollaasin tavarasta itse itselleni joululahjaksi työpaikaltani (kaikkia näitä myyn päivät pitkät), mutta jos nurkan takana kurkkivat nettitontut eksyvät mun blogiin niin viime hetken vinkkejä saa tästä ottaa ;)

Hankintalistalla on tällä hetkellä siis mm. pari viimesintä Salkkari-DVD:tä, ja musiikkia jotka on CD:nä ilmestyneet jo aikaa sitten, mutta joita oon vaan esim. Spotifysta kuunnellut. Jotenkin tuntuu vaan siltä, että sen fyysisen levyn käsissä piteleminen on eri asia! Uusi objektiivi taas olis kova sana motocross-valokuvaamiseen ja jalusta tulis tarpeeseen ihan jokapäiväisessä käytössä. Niin, ja joka jouluun kuuluu muumimuki...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti