-->

30.1.2014

Aurinko !


Viime päivät oon ollu kovin kovin pirteenä!! Syyn tähän arvaa varmasti kaikki jo ilman luovaa otsikkoa: aurinko. Tammikuun alussa kelasin ihan tosissani, etten oo nähny aurinkoa kahteen kuukauteen, ja sitten kun se valo vihdoin taas paljasti kauniit kasvonsa niin olo oli oikeesti kun uudestisyntyneellä. Tää viikko on kulunu hyvin pitkälti opiskelun merkeissä, mutta musta on jotenkin hullun paljon kivempaanyt  päntätä millon mitäkin kun jos olis ihan pimeetä. Mun fiilis esim. tänäänkin oli niin valoisa, että päätin kokeilla tollasta mukisuklaakakkua eli mug cakea, joka osottautui erittäin huonoksi ideaksi. Hyi, en pystyny syömään siitä kun pari lusikallista, hukkaan meni sekin.

Tätä viikkoa tosiaan on värittäny äikän tekstitaidon ja matikan prelit sekä ruotsinkirjat. Oon mä kyllä onneks kerenny myös reenaamaan. Anyways, oon lukenu viis ruotsinkirjaa huolellisesti ja voin nyt jopa sanoa, että epäsäännöllisiä verbejä lukuunottamatta osaan aika todella hyvin ruotsin nippelitiedot-ehkä ekaa kertaa elämässäni. Oon ehkä vähän hullu, mutta ootan innolla huomista ruotsin preliä, että pääsisin todella näyttämään taitoni. Arvosanatavotteet nousee melkosessa kiidossa, sen sanon.

Huomista odotan kyllä muutenkin, meinaa huomenna on se päivä jota on Tampereen supereista asti odotettu: Helsinki supercross ja MP2014-messut! Jejj, sain tänään taas käsiini meikän nimeä kantavan tiketin, on se hienoa. Nyt haluisin vaan nopeesti mennä nukkumaan, että saan innolla herätä 5.45 (koska meen messujen takia poikkeuksellisesti bussilla, mur) ja panostaa huomenna ruotsia ja mopoja. Niistä taas sitten, öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti