-->

15.1.2014

Autoksi aika ranskanperuna


Ihan vaan tarkennukseksi, suurin osa näistä kuvista ei ole otettu tuolla ko. uudella objulla, mutta anyways se on huippu! Ostin siis ton 50mm. objektiivin vihdoin ja en edes nyt tiedä miten oon pärjännyt ilman sitä, heh.

Talvikin tosiaan suvaitsi saapua vihdoin, ja maanantaina mulla tuli todellinen vaatekriisi (joka on mulle harvinaista) kun mulla ei ollu mitään neuleita mitä heittää topin kaveriksi. Hypärillä kävinkin sitten veren maku suussa penkomassa ittelleni pari neuletta pelastamaan talven. Tänään olikin hauska huomata, että paksun neuleen ja edellisestä postauksesta tutun takin combossa ei ollu edes kylmä.

Talvi toi tosiaan mukanaan myös huonoa, sillä noi ranskalaiset laatuautot sanoo näköjään sopimuksen irti tasan siinä kohdassa, kun mittari laskee miinukselle. Eilen olin lähdössä töihin, mutta en saanu auton ovia auki, koska...sähkölukitusjärjestelmä oli täysin sekasin. Vika ei siis suinkaan ovien jäätymisessä vaan koko auton jäätymisessä, huoh. Töihin pitäis kyllä edelleen selviytyä autolla, mutta kouluun kulkemisen suoritan ihan mielellään bussilla.


Yritin eilen myös lähteä lenkille, mutta kolmikerroksisesta toppauksesta huolimatta olin syväjäässä kahden kilsan jälkeen, eikä vaihtoehtona ollut kuin kääntyä kotiin tai jatkaa ja sairastua keuhkokuumeeseen. Meijän kotipunttiskin on heikohkosta eristyksestä johtuen vähän turhan viileä paikka minkään sortin jumppatuokioihin, joten taidan sluibata pahimpien pakkasten yli ja keskittyä lukemiseen, vaikka en niin haluaiskaan. Kuntosalit on yliarvostettuja...vai miten se meni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti