-->

5.1.2014

Elämäni rankin kevät alkoi eilen

Koska päivän valoisin hetki vastaa tällä hetkellä kesäisen päivän pimeintä hetkeä, päätin luovuttaa mun ja kameran välisessä taistelussa ja koota pari kivaa kollaasia Polyvorella. Jotenkin mulla on jo pikkuhiljaa sellanen kevätfiilis, koska niinkun aijemmin puhinkin, oon tavallaan menettäny uskoni koko talveen. Alla olevissa kollaaseissa näkyy hempeitä värejä ja keveitä elementtejä, joita on kiva alkaa lisäilemään pukeutumiseen kevättä kohti mentäessä (sitten parin kuukauden päästä tosin)

Ehkä yks syy mun varhaiseen kevätinspiroitumiseen on myös se, että tiedän jo nyt mun tulevan kevään olevan elämäni tähänastisesti kauhein. Aijon pakottaa itteni stressaamaan, koska kuulin, että mun syksyn ylppäreiden aikainen kuoleman kielissä viruminen johtui juurikin siitä, etten stressaantunut missään vaiheessa. Eilisestä päivästä alkaen kesäkuun puoleenväliin saakka mun elämä koostuu lähes tauotta seuraavista elementeistä: lukeminen (eka ylppäreihin ja sitten pääsykokeisiin), treenaaminen ja työt. Palaan sosiaaliseen elämään sitten kun oon jättäny sen yliopiston pääsykoevastauksen, ja on hyvin todennäköistä, etten tule paljoa postailemaan mahdollisimman inspiroimattomasta arjesta ja kovasta työmäärästä johtuen. Nyt vaan pärjäillään ja hengitellään sitten kun on aikaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti