-->

3.1.2014

Joulualeissa


Oon käyny nyt viime päivien aikana pyörimässä alennusmyynneissä sekä työpaikalla Jumbossa, että keskustan kaupoissa. Tykkään hirmuisesti alennusmyyntishoppailusta, enkä oikeestaan edes osta vaatteita normaaliin hintaan ellei kyseessä sitten ole joku spessumpi juttu. Tämän hetkiset alet on vaan jostakin syystä nyt pettänyt mut, enkä oo löytänyt yllä näkyvien vaatteiden lisäksi mitään. Toisaalta en kyllä edes tarvitse juuri mitään, joten ehkä maltan odottaa taas puoli vuotta kesä-aleja ja samalla kasvattaa tarvetta uusille vaatteille.

Tuo Policen To Be The Queen hajuvesi ei siis ollut missään tarjouksessa, mutta ostin sen ihan vaan rakkaudesta siihen. Mulla on entuudestaan ollut päivittäisessä käytössä se violetti To Be Woman, ja tykkään siitäkin tosi paljon. Oon hirmu onnellinen, että oon hajuvesissä rakastunut just näihin pääkallopulloihin, joiden hinta jää alle 30€. Ennen Policen löytämistä käytin Dior Addictia, joka maksaa varmaan puolet enemmän muttei tuoksu yhtään niin hyvältä. Hih.

Oon muuten näköjään alitajuisesti ostanut ihan valkoista tavaraa. Varmaan aivot koittaa kaikin keinoin taistella tätä hiton jatkuvaa syksyä ja järjetöntä pimeyttä vastaan. Nämäkin kuvat on valitettavasti täyttä kuraa koska...Suomi.

6 kommenttia:

 1. Kivoi vaatteita oot löytänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) jeps, oon kuitenki saaliseen vähän pettyny...

   Poista
 2. Oi kuinka kivoja löytöjä!:) Nuo housut on niin upeat<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Anonyymi4/1/14 19:49

  Missä liikkeessä olet töissä? :3

  VastaaPoista