-->

16.1.2014

Uutta kuvauskalustoaUutisia kuvausrintamalta! Niinkuin jo sivulauseessa varmaan mainitsinkin, sain siis joululahjaksi Sigman telezoom-objektiivin sekä kamerajalustan. Pari päivää sitten ostin myös kauan kaipaamani Canonin 50mm-objektiivin, joka on mullistanut mun käsityksen yleiskuvauksesta perus kittiobjun jälkeen. Oon itseasiassa näistä kaikista kauiten miettinyt juurikin sen hankkimista, ja odottanut, että se tulee tarjoukseen missä se aika-ajoin on. Ilokseni ko. objektiivi vaan sattui olemaan meidän TopTenista loppu just sen tarjouksen alkaessa, joten hain sen Kampista, mutta eipä sillä niin väliä kun koulussa oon siinä vieressä anyways.

Koko uusi kameratarvikeperhe edustaa toki ihan kameraa myöten halpaa amatööriluokkaa, mutta se kelpaa mun tarpeisiini. Sitten kun oon rikkaampi ja taitavampi niin voin ehkä vähitellen lähteä kalustoani parantamaan, mutta nyt mennään näillä. Seuraavana hankintana haluaisin kaukolaukaisimen, sillä se helpottais huomattavasti itseni kuvailua yksinään. Isompana hankintana suunnitelmissa on ulkoinen salama, mutta katsotaan milloin sen aika on. Osaisko joku suositella jotain hyvää perussalamaa mun Canoniin? (terkuin näistä ammatikseen tietävä TopTenin iloinen myyjä)

4 kommenttia:

 1. Sulla on tosi nätti banneri :) Millä Canonilla kuvaat ? :)

  http://blvinourdrms.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mulla on tää surullisenkuuluisa 1100D :D

   Poista
 2. Heips, mä alotin kuvaamisen canonin 450D kameralla. Pikkuhiljaa aloin ostelemaan lisää objektiiveja ja tällä hetkellä omistan niitä peräti kolme :D
  Nyt syksyillä aloin opiskelemaan kyseistä alaa ja taidot ovat kehittyneet huomattavasti!
  Tuohon salamaan voisin, itse suositella canon speedlite 430ex ii. Se löytyy multa ja parilta kaverilta ja on todella hyvä! Käytetään sitä myös meidän koulussa :)

  VastaaPoista
 3. 450D ja 1100D on ilmeisesti aika samaa tasoa, joten tuo toimis tosiaan varmasti mullakin :) Kiitos paljon vinkistä!! :)

  VastaaPoista