-->

19.2.2014

Kakkukahvit


Mun rakas ystävä täytti kokonaista 19 vuotta eilen, joten kokoonnuttiin pienellä mutta äänekkäällä tyttöporukalla Fredan Kakkugalleriaan juhlimaan Sallaa. Tällanen pieni irtiotto ruotsinkirjasta teki kyllä oikein hyvää mielenterveydelle, ja muutenkin oli superjees nähdä kavereita muuallakin kun siellä ainaisessa koulussa. Iso kuppi kuumaa teetä ja 12 erilaista ihanaa kakkumakuelämystä sopi myös paremmin kun hyvin päivän vesisateiseen keliin. Niin ja siis tosiaan jaettiin noita kakkuja keskenämme, että ihan tusinaa kakkupalaa ei sentään kukaan onnistunu syömään.

Olin kerran aikasemmin käyny tuolla kyseisessä kakkupaikassa, ja muistin sen olevan ihan yhtä mahtava juttu kun se sitten oli! Haha, melkonen taivas ja helvetti kyllä samassa paketissa. Niin paljon kakkuja suoraan silmien alla ja samalla niin suuri houkutus vetää aivan järjettömät sokeriöverit. Oli kuitenkin varmaan hyvä juttu, että kävin syömässä noita kakkuja nyt; mun yo-juhlissa ei meinaa mitä todennäkösemmin sitten tarjotakaan kakkua. Niistä bileistä kuullaan kuitenkin sitten myöhemmin, ja nyt keskitytään vielä sähköttämään iso sylillinen onnentoivotuksia Sallalle! 

8 kommenttia:

 1. oi nam mitä herkkuja!

  VastaaPoista
 2. Voi ei tuli kauhee nälkä.. Ihanan näköisiä! :D

  VastaaPoista
 3. Pakko päästä kyllä joskus käymään tuolla kakkugalleriassa, ihan liian houkuttelevan näkönen paikka :D

  obses-sions.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Hahah hauska sattuma, että törmäsin blogiisi nimittäin olin ihan täsmälleen samaan aikaan tuolla kakkugalleriassa kuin sinäkin! :-D

  sweetascupcakebyliia.blogspot.com

  VastaaPoista