-->

15.2.2014

Karkkia kansalle


Okei, kävin lukiota niin kauan kun nyt kävin, mutta paras päivä oli se ihan vika. Penkkaripäivä ylitti kaikki odotukset.Kun mä sain penkkaripäivää edeltävänä päivänä lukion epävirallisen päästötodistuksen jonka keskiarvo ylitti hurjimmatkin odotukset (en siis oo laskenu sitä ekan vuoden ekan jakson jälkeen) ja jatkoin vielä superonnistuneeseen iltavuoroon, niin on sanomattakin selvää, että poskilihakset oli jo keskiviikkona hymyilystä kipeät. Kaikki paras oli kuitenkin vasta tulossa, eikä edes ohrapuuro onnistunu sitä pilaamaan!

Ite päätin jo vuosi sitten, että vedän penkkareihin crossikamat päälle. Idea oli alunperin jossakin kivan värikkäissä perusvarusteissa, mutta kun bongasin ton iskän vanhan kisapaidan niin en voinu vastustaa houkutusta pukeutua tylsään valkoiseen silläkin uhalla, että kukaan ei ymmärrä mun asua. No, olin ainakin itteni näköinen.

Aamulla meillä oli siis koulussa abishow, jossa muisteltiin lukiovuosien yhdessä vietettyjä hetkiä ja virittäydyttiin tunnelmaan. Puolenpäivän aikaan noustiin rekkoihin ja ajeltiin keskustan läpi Kaivopuistoon muiden Helsingin rekkojen kanssa penkkarikulkueeseen. Heiteltiin yläfemmoja satunnaisille ohikulkijoille ja nautittiin oikeesti elämästä niin paljon! Penkkariajelu oli aivan huippu, mutta siitä jatkettiin vielä suoraan laivaan ja bilettetiin koko yö. Jej!

6 kommenttia:

 1. Oii, penkkarit oli kyl munkin kohdalla mahtavat! Omistani on jo useampi vuosi, mutta silti aina penkkareiden aikaan muistelen niitä. Se oli aika ainutlaatuista!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Ja komppaan, että penkkarit on paras lukiomuisto! Meillä meni penkkarit niin nappiin ja ihana nähä muidenkin kuvia penkkareista ja lukee että muillakin oli superhauskaa! :)

  http://stylebyidamaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :D Joo! ja kiva kuulla, että meni nappiin teilläkin! :)

   Poista
 3. Niin ihania kuvia!:) Hyvä kun sulla oli onnistuneet penkkarit<3 Penkkarit oli kyllä yksi lukion parhaista jutuista:))

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista