-->

20.2.2014

Lokakuu eiku

                                               mekko-Bik Bok | takki-ICHI | huivi-Seppälä | vyö-H&M | kengät-Skopunkten | laukku-tosi aito Gucci

Niinkun kuvista näkyy, tää Helsingin talvi on kyllä melkonen tällä hetkellä. Toisaalta on vaan jees, että hiihtolomalla pystyy kulkemaan villakangastakissa ja muutenkin ihan syksyvarusteissa. On tää ainakin kivaa vaihtelua parille viime talvelle.

Hiihtolomaa tosiaan vietetään, mutta mä oon ahkerasti yrittäny lukea englantia ja ruotsia. Muu perhe on ollu nyt tuolla pohjosessa hiihtämässä ja laskettelemassa, ja mä oon kuullu vaan puhelimesta kuinka kivan talvista siellä onkaan. Oon tän viikon aikana kuitenkin huomannu myös sen, kuinka älyttömän jees tää yksin asuminen onkaan. Mun suunnitelmissahan tosiaan on asua "himassa" niin kauan, että mulla on varaa ostaa oma asunto. Oon kuitenkin alkanu kelaamaan, että mitä jos sittenkin muuttaisin jo nyt koska oivoi; mulla on vakituinen työ ja oma elämä. Pitää miettiä. Mun isä ja sen sisarukset on kyllä aikoinaan muuttanut kanssa ihan omistuskämppään muuttaessaan pois, joten olis ehkä vähän noloa olla niitä kaikkia huonompi tässä suhteessa. Mua ei myöskään varsinaisesti kiehdo mikään lähiöelämä koska ihan suoraan sanottuna jopa pelkään niitä mestoja vähän. Tässä ja nyt täällä on hyvä asua ainakin vielä hetki.

6 kommenttia:

 1. On pakko sanoo et sul on aivan ihana blogi ja oot muutenki tosi kaunis :)
  Oli pakko liittyä lukijaksi!
  Ja jos tarttet lisää luettevaa niin käy toki kurkkaamassa mun blogiani
  http://jannika-karolina.blogspot.fi/ ja kerro mitä pidät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla kiitos tosi paljon :) Ja käyn tottakai kattomassa myös sun!

   Poista
 2. millä rahoilla aattelit heti hankkii oman kämpän pääkaupunkiseudult jos lähiöt ei kelpaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pappa betalar. Raha-asiat ei varsinaisesti kuulu tänne...

   Poista
 3. Voi toi takki on aivan ihana! :)

  VastaaPoista