-->

2.2.2014

MP 2014Taas se on koettu, tämän moottoripyöräilyvuoden avaus MP-messut Messukeskuksessa, nimittäin. About niin kauan kun muistan, ollaan käyty siellä ja about niin monta vuotta kun pystyn kelaamaan eteenpäin tuun myös käymään; niin mahti tapahtuma meinaa on kyseessä. MP-messut on siks musta niin jees, että se on ainoa moottoripyörätapahtuma, mihin keräännytään yhteen omasta moottoripyöräilylajista huolimatta. Mua ja meitä nyt ei tietenkään oo koskaan kiinnostanu ne Harley Davidsonit etc. mutta se onkin kivaa, että jokainen voi sitten valita ne itseä kiinnostavat osastot ja ehkä innostua jostain ihan uudesta jutusta.

Musta on hassua, että MP-messupäivälle sattuu lähes poikkeuksetta ihme lumipyrykeli. Tää vakiajankohta tammi- ja helmikuun vaihde on varmaankin otollista aikaa semmoselle. Nytkin rämmin koulusta Messukeskukselle (okei, menin siinä välissä myös vähän sporalla) lumipyryssä meikit poskilla tukka sekasin valtaisan kamerakalustoni kanssa, joka ei siis mahtunut laukkuun. Se ei onneks tunnelmaa latistanut.

Mun mielestä yks messujen parhaista, ellei mahdollisesti ihan paras, juttu oli tietty SM-supercrossikauden avaus (ja kuka tietää lopetus samalla, kun vähän nyt näyttää heikolta). Perjantain kisassa jenkit vei, mutta pikkulinnut lauloi, että lauantain kisassa Suomen super(cross)mies Harri Kullas nousi podiumin korkeimmalle korokkeelle. Ko. kisa oli tietty myös tän vuoden 2014 eka crossikisa, ja pääsinkin testailemaan mun uutukaista telezoomia in action. Hyvin toimi, mutta meijän paikat ei vaan oikeen sitä kuvaamista mahdollistanu. Jätetään ne kisakuvat siis näin ollen seuraaviin skaboihin ja nautitaan nyt uusista prätkämalleista.

P.S. Hitto vaihan kuvauskaluston oikeesti takasin Lumiaan. En koskaan saa ITSESTÄNI tarkkoja kuvia, koska KUKAAN ei kerta kaikkiaan osaa käyttää järkkäriä.

2 kommenttia:

  1. toi sx oli kyl aivan perseesti järjestetty. Messut hienot =) en nähny sua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojuu onhan niitä parempiakin tosiaan nähty! :D ja samaa mieltä kyllä myös siitä, että messut oli jees! Voiei, jos pyörit crossitapahtumissa muuten ja satun kävelemään vastaan nii tuu moikkaa :)

      Poista