-->

23.2.2014

Pinnallista


Tervetuloa sekalaisten valokuvien seurakuntaan! Kattokaa nyt näitä, aaah, se on se kiinteä obju. Okei, nää kuvat ei varmastikaan yllä mihinkään mastertasolle, mutta ite oon ainakin löytäny tällasten turhanpäivästen kohteiden kuten kynsilakkapullojen kuvaamisen ihan uudestaan. Niin ja voihan tähän yhtäkkiseen suureen postausintoon olla syynä sekin, että mulla ihan tosiaan on nyt se kuuluisa lukuloma.

Tälle viikolle tuli treeniä oikeesti vähemmän kun viimeseen vuoteen kertaakaan. Silloinkin, kun olin syksyllä kovassa tappotaudissa, en ollut kokonaista viikkoa tekemättä käytännössä mitään (okei, yks lenkki). Mulla nyt vaan on tällä viikolla sattunut olemaan 6 iltaa töitä ja päivät on sitten ihan pakko pyhittää opiskelulle. Vaikka osaan asiat jo nyt varmasti paremmin kun moni itse H-hetkellä, mun on vaan pakko opiskella koska meijän koulun yleinen status jo edellyttää vähän averagea parempia arvosanoja. Ens viikolla luen, luen ja luen.

Haha, mut muuten haastettiin eilen kaljahaasteeseen. Mun veli itseasiassa haasto mut. Vedin puol litraa bisseä 17 sekunnissa ja olin kyllä ihan tyytyväinen tähän suoritukseen. Tyytyväinen olin myös Leijonien olympiapronssiin ja yleensäkin Olympialaisten saavutuksiin. Ihan tuntuu taas hyvältä olla suomalainen. 

12 kommenttia:

 1. ei oikeesti ku kattelee muitte niit kaljavideoit fb:s nii huhhu.. en ymmärrä miks ihmiset kehuskelee sil :D:D iha tyhmää

  http://uptm-sini.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Apua miten ihana blogin nimi ja tommonen ihanan persoonallinen oi että :3 ♥ Osaisitko muuten neuvoa miten tuota postauksen tekstin rivien välejä saa pienemmiksi?:-)

  http://mari-janita.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) hmm...oon muokannu ne HTML-koodista jostain, mut en kyllä oo mikään paras neuvoja :D kannattaa ihan googlaa nii pääsee helpolla :)

   Poista
 3. voi eiii nyt minäkin haluun ostalla kaikkia kynsilakkoja!! :(

  http://www.nowhigherthanever.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ihanan pirteää tekstiä! Harrastatko jotain lajia, vai käytkö vaan lenkillä yms? :)

  meansoftoescape.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii :) juu siis harrastan motocrossia, mut käyn juoksemassa ja kesällä myös rullaluistelemassa :)

   Poista
 5. Ihanan valoisia kuvia ja kivan omaperäinen nimi tällä sun blogillas! :)

  http://tiiabc.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Pitää vähän erottua :D

   Poista
 6. Voi ei, kaljahaaste:D Onneks veli ei oo fb:ssä ja omat kaverit ei a) juo kaljaa b) ikinä kuvais itteään videolle juomassa kaljaa :D

  VastaaPoista