-->

18.2.2014

Talven pelastavat öljyt


Garnier-postauksessa lupasin toisenkin talvenpelastusvinkin jaettavaksi, ja tässä se nyt sitten tulee. Käytän siis jatkuvasti viittä eri öljyä: kalaöljykapseleita, oliiviöljyä, hiusöljyä, lihaksia rentouttavaa hierontaöljyä ja kynsinauhaöljyä. Miksi sitten?

Kalaöljy eli omega-3 on kaikille tuttu ja tarpeellinen lisä ravintoon. Mä en syö kalaa, joten tästä purkista se tulee kätevästi joka päivä. Oliiviöljyä käytän tietty ruoanlaitossa, mutta tässä esittelen sen toisen käyttötarkoituksen maailman tehokkaimpana "käsirasvana". Sillon, kun kädet on kaikista kuivimmillaan niin hieron niihin yöksi oliiviöljyä ja tehon kyllä huomaa. Hiusöljy kosteuttaa mun luonnostaan hyvin kuivalatvasta hiuspehkoa ja korjaa mm. lämpökäsittelyn aiheuttamia pieniä vaurioita. The Body Shopin hierontaöljy on superhyvä apu mun nyrkkeilyn aiheuttamille hartiajumeille. Hieron sitä yleensä ihan ite, eli oma yksityishierojakaan ei oo mikään välttämättömyys. Kynsiöljy taas tekee varsinkin talvella kovasti kuvuvat ja repeilevät kynsinauhat joustavammiksi ja kauniimman näkösiksi.

Käyttäkää öljyjä. Ne on siksikin hyviä, että ne on usein paljon luonnollisempia kun nää kemianlabrassa väsätyt kosteusvoiteet.

2 kommenttia:

  1. Tää postaus oli jälleen kuin pieni herätys mulle.. oon niin laiska lisäravinteiden, hiusten ja kynsien hoidon kanssa. Okei kaiken :D Pitää kuitenkin hankkia kalaöljykapseleita ja öljyä hiuksille kun nyt viimeinkin muistaa! Kiitos kun esittelit nämä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oj kiva kun oli hyötyä :) öljyt on kyllä jees! :)

      Poista