-->

18.3.2014

Mitä smurffiinalle kuuluu?


No moii :) Täällä yksi YO-urakkaansa päättelevä abi kaivautui sohvan nurkasta ja heitti viimeisenkin opiskellun kirjan kasaan, johon ei tarvitse enää koskea. Viisi koetta jo takana ja vielä yks edessä mulla siis, ja sitten voinkin alkaa sovittelemaan jo aikaa sitten saapunutta valkolakkia päähän. Itseasiassa mun täytyy kyllä täysillä alkaa lukemaan pääsykokeisiin ja se yliopistohakukin pitäis varmaan suorittaa. Kesäkuun alkuun asti tässä siis riittää hommaa ihan täyspäiväisesti, mutta toivottavasti ahkeruus sitten palkittaisiin. 

En oo siis tosiaan naamaani tällä paljon näyttäny, meinaa on kyllä päivät viimesen kuukauden aikana täyttyny oikeestaan melkosen hyvin lukemisesta, reenaamisesta ja töistä. Oon myös innostunu vähän shoppailemaan, ja tätä postausta koristaakin muutama snapshotti mun uusista materialismionnellisuuden nostattajista. Itseasiassa oon shoppaillu aika paljon, mutta en nyt jaksa mitään ostospostausta kahen kuukauden satunnaisista hankinnoista kumminkaan tehä, ei sillä niin väliä. Pakko myös myöntää, että tajusin eBayn mahtavuuden tässä ihan hetki sitten ja ihan huomaamattani tilasin sieltä vaikka mitä kivaa pientä ja söpöä. Haha, nyt vaan oottelen, että euron napakorut ja puhelimenkuoret ja muut saapuu kiinan mailta tänne.

Ja tosiaan, uusi luuri! Puhuin silloin tovi sitten uuden puhelimen hankinnasta, mutta tarve sille sitten tulikin vähän nopeemmin kun olin ajatellukaan. Abiristeilyllä mun Lumia nimittäin sanoi hyvin palvelleen sopimuksen irti ja päädyin sitten suosiolla hankkimaan uuden. Tää on nyt oikeesti hyvä ja oon niin supertyytyväinen ollut tähän Androidiin ja Sonyyn.

Kevätkin käväisi tässä ja olin jo ihan fiiliksissä, mutta nyt mua taas väliaikasesti vähän masentaa toi valkonen maa, perus. Pääsin jo avaamaan moottoripyöräkauden ja kaikkea, mutta eipä tän talven pitäis kai kestää enää montaa päivää joten maltetaan mieli. Äää haluisin kertoa vaikka mitä, mutta tästä tais jo nyt tulla aikas pitkä stoori. Vähän kuulumisia kumminkin, vaikka ei niissä mitään kovin yllättävää olekaan. Kevät tuo varmasti kaikkea kivaa mukanaan, kattellaan taas kun tapahtuu!

P.S. Smurffiinalla viittaan nykysin hyvin blondiin päähäni.
P.P.S. Olin jo ehtiny unohtamaan kuinka syvältä Blogger on.

5 kommenttia:

 1. Mulla olis haaste sulle blogissani! http://oonjuurillain.blogspot.fi/2014/04/haaste.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin jopa harkita tekeväni tässä blogikoomailun lomassa :D haha, kiitti paljon :)

   Poista
 2. Hieno blogijulkaisu =)
  Tykkään todella lukea blogiasi.
  Jatka samaan malliin ja ootan kovasti seuraavaa julkaisuasi =)
  http://ilovefreshfashion.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti sulle paljon :) haha oon vähän laiskustunu tän blogin kanssa ku pitää niin kiireisenä tuo pääsykoelukeminen, mutta blogi jatkaa taas kesäkuussa aktiivisena! ;))

   Poista
 3. Oi kuinka kauniita kuvia! Todella ihana postaus xx

  wildflowerofprague.blogspot.cz

  VastaaPoista