-->

21.5.2014

Dos semanas


Guess what? Tänään on tasan kaks viikkoa siihen, kun mun elämä taas alkaa! Kaks viikkoa siis kauppiksen pääsykokeeseen. Okei, kyllä mä ehkä oon vähän eläny tässä jo nyt kun oon tavaallaan päätyny sittenkin pitämään välivuoden, mutta yritetään nyt isin mieliks silti. Kirjotan tätä muuten isin Elite bookilla...oivoi en osaa yhtään näköjään käyttää muita koneita kun mun omaa pientä suurta vauvaa, mutta on tää aika cool!

Jep, ja tuli musta ylioppilaskin. Lakkiaisissa varmaan saan mun uuden kamerankin vihdoin käteen, hävettää ihan, ettei oo tullu räpsittyä sillä kun muutama satunnainen kuva. Mun arki ja pyhät ja koko elämä on koostunu siis melkeen koko vuoden opiskelusta, duunista, opiskelusta, treenaamisesta, opiskelusta, nukkumisesta ja opiskelusta. Jos mulla on sattunu jäämään joku kolo johonkin niin oon sitten pyhittäny sen ihan ihmissuhteiden hoitamiseen, eikä oo blogi paljoa innostanut. Mulla kuitenkin on paljon intoa joka on kerääntyny tässä kevään aikana joten Eleganssi herää ihan pian. 

Hajottaa kyllä jo nyt, että se välivuosi meinaa sitä, että teen tän kaiken saman ens vuonna uusiks...no, on mulla oikeesti ihan hyvä plan siihen (niinkun kaikkeen) ja luulen, ettei siitä ihan näin kauheeta tuu! 

Anyways, nautitaan näistä ihanista alkukesän päivistä ihan täysillä ja mä palailen ennemmin kun huomaakaan :) xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti