-->

4.6.2014

Gaudeamus igitur
Tässä vihdoin ihan oikeita kameralla kuvattuja kuvia niin pitkän pitkän tauon jälkeen. Ehti tosiaan koko kamera vaihtua tässä tauon aikana, ja nyt omissa lakkiaisissa kun pääsi vihdoin tosissaan kuvailemaan, niin olin kyllä ihan innoissani! Mun mielestä toi ruoan kuvaaminen oli jopa hauskempaa kun syöminen, ja sen tästä postauksesta saattaa huomatakin. On mulla paljon muutakin ihanaa kuvamatskua, mutta jätän kuitenkin sukulaistätien kuvat nyt täällä blogissa julkaisematta. Kuvaamisen lisäksi on myös ihanaa taas kirjoittaa postusta kaikessa rauhassa ja hyvällä omalla tunnolla. Mulla on tosiaan nyt ensimmäistä kertaa kahteentoista vuoteen sellainen tilanne, että mulla ei tulevalle vuodelle ole juurikaan suunnitelmia. Spontaania nuoruutta siis luvassa!

Lakin sain tosiaan päähän muiden ylioppilaiden tavoin lauantaina, ja se kahdentoista vuoden uurastus koulunpenkillä palkittiin. Se fiilis, kun sen lakin tosiaan sai painaa päähänsä oli aika cool! Iltapäivällä juhlittiin sitten sukulaisten ja tuttavien kanssa meillä kotona. Sain aika monta kertaa vastata perinteisiin kysymyksiin tulevaisuudensuunnitelmista, atm fiiliksistä, siitä kariutuneesta armeijasta, olemattomista poikaystävistä...  Ja sain tosi kivoja lahjoja! Safkoissa halusin vähän omaa itseäni ilmaistuksi, ja ruoat olikin aika keveitä, raikkaita ja sellasia mun näkösiä - oikein onnistuneita. En tykkää kermakakusta tai voileipäkakusta, joten nämä juhlapöydän perinteiset oli meillä sitten korvattu muun muassa juustokakuilla ja salaateilla

Illalla käytiin mun kaverin kanssa kuvaamassa "viralliset ylioppilaskuvat" merenrannassa. Mun alkuperäinen suunnitelmahan oli kouluttaa faija valokuvaajaksi, mutta se hanke sitten osoittautukin astetta hankalammaksi joten olin superhelpottunut ja kiitollinen siitä, että sain toisen valokuvaajan ikuistamaan mun hymyn. Ylppärikuvista tuli todellakin hyviä, ja oon tyytyväinen siihen, että en hankkiutunut mihinkään pölyiseen studioon kuvattavaksi harmaata seinää vasten!

Juhlien jälkeen suunnattiin muutaman kaverin kanssa sitten keskustaan pyörimään, mutta - perus minä, olin autolla liikenteessä ja fiilistelin ylppäribileitä kuskin roolissa. En kuitenkaan valita, koska se oli mun oma valinta ja ehdottoman hyvä sellainen. Musta on ehkä tullu vähän vanha ja tylsä ja silleen, mutta oonhan mä nyt tosiaan virallisesti astetta viisaampi, Ressun lukion kevään 2014 ylioppilas. Aikuinen, jolla on uusi meriitti CV:ssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti