-->

15.6.2014

Riikka on the beach


Michael Kors bag | Bik Bok shirt | GT jeans | H&M ballerinas | Ray Ban sunnies

Yllä olevat kuvat on viime viikon lauantailta, kun olin mun yhen kaverin kanssa jossakin päin Nurmijärveä hienolla rannalla kuvailemassa. Oikeestaan meijän plan oli se, että vähän opetan järkkärillä kuvaamista, mutta hyvin pian muistin, että mä en ehkä sitten ollutkaan se maailman paras ope. En sitten tiiä, että kuinka paljon tää reissu antoi alkuperäisessä tarkotuksessaan, mutta ainakin meillä oli hauskaa. Sain myös ihan mahtavia kuvia tänne julkaistavaks.

Hullua, että näidenkin kuvien julkaseminen kesti näköjään viikon. Aika kuluu vaan ihan älyttömän nopeesti ja mulla ei pääsykokeiden jälkeen sittenkään oon sellasta varsinaista vapaa-aikaa edes ollu. Tietty mun kiireisyyteen on nyt vaikuttanut se, että mulla oli töissä kiva yheksän päivän putki, mutta nyt pääsinki viettämään ansaittua kesälomaa. Katotaan nyt sitten, että mitä tästä tulee, mulla meinaa on paha tapa kasailla hommia jotka haluun saada hoidettua ja oon huono laiskottelija.

Nyt tarkotus olis kuitenkin alottaa rentoilu mökkilomalla, joten ehkä maalaisilma tekee tehtävänsä. Miten teidän lomat on lähteny käyntiin?

2 kommenttia:

  1. Taitaa olla Sääksi kuvauspaikkana? Ainakin muistelen että sen niminen sijaitsee Nurmijärvellä :)

    VastaaPoista