-->

5.6.2014

Sailor maid


Otettiin mun ylioppilaskuvat tosiaan perinteisen valokuvaamon sijasta ihanassa suomen suvessa, merenrannalla Kivenlahden satamassa. Ylioppilaslakki näyttää musta ihan seilorihatulta, joten tää merellinen tunnelma sopii näihin oikein hyvin. Muutenkin tykkään merestä, ja halusin mun kuviin jotain vähän spessumpaa taustaa kun tosiaan se kangas tai vaihtoehtoinen vihreä puisto tai metsä. Ja mä tykkään näistä kuvista ihan hirmusesti !!

Mun lakkiaspäivän asu oli hyvin yksinkertainen, mutta silti näyttävä ja tarpeeksi juhlava. Mulla oli selkeä visio siitä, millaisen mekon haluan, joten tilasin sen hyvissä ajoin netistä sillä mun usko siihen, että ko. mekko olisi löytynyt suomen kaupoista oli hyvin pieni. Mekko ommeltiin mun mittojen mukaan, ja se istuikin ihan täydellisesti, vaikka malli olikin aika helposti alaspäin valuva. Tää mekko oli kyllä ihan rakkautta ensisilmäyksellä; valkoinen, basic maxi kivalla etuosan liehuvalla yksityiskohdalla.

Jalassa mulla oli Tommy Hilfigerin kesäiset kiilakorkosandaalit, jotka ei näissä kuvissa kyllä näy. Halusin ostaa kengät, joilla on käyttöä sitten tulevaisuudessakin, joten ne kengät oli myös täydellinen valinta. Kyseessä on kyllä ehdottomasti tän kesän ykköskengät, joten esittelen ne sitten paremmin kun ne joissakin kuvissa varmasti hyvin pian näkyy.

Niin ja se tärkein, lakki. Tilasin senkin mittatilaustyönä, sillä tällaseen once in a lifetime-juttuun on kiva vähän panostaa. Etuosaan on kirjailtu mun etunimi ja taakse lukio sekä valmistumisvuosi. Nahkaisessa lipassa lukee meidän koulun juhlasalin seinältä napattu koulun henkeä kuvaava fraasi "Tee työsi ilolla, velvollisuutesi kunnialla", sekä meidän koulun slogan "Kerran Ressu - aina Ressu".

2 kommenttia: