-->

8.6.2014

Ylioppilaslahjat


Sain aivan ihania ylioppilaslahjoja ja oon niin kiitollinen kaikille, ketkä mua muisti! Kiitoskiitoskiitos! Olin toivonut ainoastaan noita kahta muumimukia ja Hackmannin Karelia-aterimia, mutta lisäksi sain muun muassa aivan ihanan Kastehelmi-tarjoilukulhon millaista oon kuolannut koko elämäni aina mummilla vieraillessa. Olin positiivisesti yllätynyt siitä, että tosiaan rakastin heti kaikkea mitä mä sain. Tykkään kauniista esineistä, ajattomuudesta ja designista, ja tätä etikettiä mun lahjat oikeastaan noudattelikin. Suurimmaksi osaksi sain kuitenkin ihan rahaa tai lahjakortteja, jotka on myös oikein hyödyllisiä juttuja.

Mun vanhemmat lupas jo vuosia sitten ostaa mulle pianon ylioppilaslahjaksi, ja monen vuoden odotus sähköpianoa soitellen palkittiin vihdoin, kun meidän olkkaria koristamaan hankittiin Fazerin Finlandia-mallinen valkoinen piano. Mun mielestä tää piano on meidän kodin kaunein esine/kaluste, ja ihanin mun omistama asia. Palkitsin myös itse oman kahdentoista vuoden uurastuksen: lakkiaisa edeltävänä päivänä toteutin pitkäaikaisen unelman ja käveltiin mun kaverin Justuksen kanssa pohjois-Espalle, Vuittonille shoppailemaan. Se materialismionnellisuus...

Mutta joo, ensimmäiset astiat on siis kerätty odottamaan, ja oon pienen askeleen lähempänä omaa elämää. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti