-->

7.7.2014

Coctail party


Lauantai-iltana mulla oli töiden jälkeen ihanan normaalista poikkeavaa ohjelmaa, kun mun oikea käteni Salla oli kutsunu meitä tyttöjä kotiinsa pienii coctailkemuihin. Lauantai oli tosi upean aurinkoinen ja lämmin päivä, ja meillä ei sen takia ollu töissä juurikaan tekemistä (ei siis asiakkaita), joten puuduttavan päivän jälkeen ihanat juhlat ja iloiset jälleennäkemiset tyttöjen kanssa piristi aivan älyttömästi! Illan plan oli vaihtaa kuulumisia, syödä ja sekoitella hienostuneita coctaileija. Juurikin siis sitä, mitä semirankan työviikon päätteeksi voi vain toivoa.

Mua ehkä vähän harmitti, että sain tiedon työviikon päättymisestäni lauantaina vasta lauantaina, sillä viikonloppunahan Hangossa juhlittiin perinteistä Regattaa. Jos mä olisin tienny saavani yhden päivän lomailla, niin olisin varmasti suunnannut auton keulan kohti Hankoa, mutta nyt juhlittiin sitten näin. Ei mua kuitenkaan edes harmita, sillä ilta oli niin mahtava! Jopa niin spessu, että mutkin nähtiin pyörähtelemässä baarin tanssilattialla muutaman kierroksen...heh, eihän siitä edellisestä kerrasta Suomen baareissa ollutkaan kun sen kymmenen kuukautta.

Tällaset tyttöjenillat on kyllä ihan mahtavia, ja niitä pitäis järkkäillä paljon useemmin! On tietty aina työn takana saada kaikki neidit saman katon alle, eikä meitä nyttenkään valitettavasti ollu kaikki kutsutut paikalla. Silti hyvä seura ja tyttöjen jutut on vaan sellaista, mitä kaipaa vaikka ei aina edes sitä tiedosta. Vaikka mäkin oon tällanen aika kova jätkä välillä, niin kyllä mussa vaan elää se nainen.

1 kommentti:

  1. Näyttää että oli todella hauska ilta! Keksit maistuisi nytten! xx

    wildflowerofprague.blogspot.cz

    VastaaPoista