-->

23.7.2014

Jätskille Turkuun


Viime torstaina mulla oli ihan oikea vapaapäivä - päivä ilman mitään suunnitelmia tai suorituspaineita. Puhuinkin jo edellisessä postauksessa, että mun vähät vapaapäivät on olleet sellasta lomafiilistä aamusta iltaan ja hyvä niin! Torstaina siis heräsin rauhassa täysin ilman suunnitelmia päivälle. Puolen päivän aikaan päädyin supersään houkuttelemana ajamaan lähimmälle beachille ottamaan aurinkoa ja lukemaan kirjaa. Sain aurinkoakin vuodenaikaan nähden vaalealle iholleni oikeen kivasti ja viihdyin paikallaan yllättävän pitkän ajan. Iltapäivällä Vilma laittoi viestiä, että on juurikin sillä hetkellä Sellossa ja kysyi jos käytäisiin jätskillä. Neljän aikaan nappasinkin sitten Vilman kyytiin, painoin kaasun pohjaan ja suunnattiin ihan spontaanisti Turkuun.

Jep, mentiin siis Turkuun jätskille. Samalla käytiin pikamoikkaamassa mun pikkuserkkua Sussua, ja oli kyllä superjees nähdä kun tän kesän hektisyyden takia on jääny toi sosiaalisten suhteiden hoitaminen aivan liian vähälle. Turusta ajoin sitten yömyöhään Lopen ja Nurmijärven kautta kotiin, ja sänkyyn kaatui lopulta happyhappy minä.

Perjantaina iskä ehdotti, että käytäisiin pitkästä aikaa melomassa. Lähettiin sitten kahestaan moneks tunniks merelle viettämään toista ihanan aurinkoista vapaapäivää. Melominen on kyllä ihan huippuhauskaa, ja vaikka tuntuu, ettei se kajakki liiku mihinkään niin auu, kyllä oli kädet koetuksella. Melontareissun jälkeen olis jälleen tehny mieli vaan kaatua sänkyyn, mutta ylitin itteni vielä pesemällä autoni kiiltäväks, se kun oli edellisen päivän roadtripillä pahemman kerran päässy likaantumaan. 

Näiden vapaapäivien jälkeen oli kyllä ihan tosissaan jopa hauskaa mennä lauantaina töihin! Tällä kesäenergialla oon nyt neljä päivää jaksanu oikeen hyvin ja huomisen iltavuoron jälkeen pääsen taas kolmeks päiväks jillailemaan. Katteellaan mitä silloin keksitään! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti