-->

30.7.2014

MX GP HYVINKÄÄ


MXGP. Maailman motocrossin kärkinimet Hyvinkäällä 12.-13. heinäkuuta. Aurinkoa, läppää porukkaa ja motocrossia. Kesän paras viikonloppu.

Hehe, se viikonloppu oli myös mun kesän ainoa kokonainen ja oikea vapaaviikonloppu, ja sekin vaan sen takia, että toivoin sitä huhtikuussa. En olis todellakaan voinu paremmin tätä ainutkertasta luksusvapaata käyttää, ja Hyvinkää täytti taas kaikki odotukset. En edes yritä uskotella, että nää kisat olis jotenkin parasta maailmassa, sillä eihän näistä Suomen kisoista nyt oikeesti oo haastajaks joillekin konkarimaille, mutta jos nyt tällasta on 50 kilometrin päästä mun kotoa niin en kyllä valita!

Jos joku ei ihan niin motocross-orientoitunut ole, että maksaisi sen suolaset about 70 euroa viikonlopun lipusta, niin suosittelen tutustumaan tähän kuningaslajiin ekaks vaikka jossain ihan pienissä kisoissa! Siitäkin pääsee jo fiilikseen. Mun harmikseni tää Hyvinkään kisa oli mun tän kesän ainoa crossiharrastusta tukeva tapahtuma, sillä tosiaan ^^ vapaaviikonloppuja ei ole ja mun oma pieni kotari lahoaa tuolla autotalli-osastolla. Ärsyttää, mutta kyllä nää kisat toi aika paljon helpotusta vieroitusoireisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti