-->

1.7.2014

Sweet lifeNäistä kuvista voi varmaan huomata, että mun dieetti ei oikeen edisty. Okei, ei mulla oikeesti oo mitään diettiä ja treenaan kyllä sen verran, että yks B&J-purkki ei nyt niin paha oo... Haha, vannoin viime kesänä, että vihaan Ben&Jerry'siä, mutta silti sitä vaan edelleen tulee välillä ostettua järkyttävästä hinnasta huolimatta. Toi yllä näkyvä versio oli jopa ihan oikeesti kiva ylläri, jäde oli ihanan freesi ja jaksoin syödä sitä normaalia enemmän! 

Kakut taas oli Tallinnantuliaisia mun vanhemmilta, kuulemma meikän myöhästyneet synttärikakut. Ajoin mun vanhemmat siis risteilylle viime perjantaina, että saatiin järkättyä kunnolliset kemut vanhentumisen kunniaksi. Ja tosiaan...sellaset kyllä sain! Hyvää musaa, huonoa safkaa, liikaa juomista, uusia ja vanhoja ihania ihmisiä ja mahtavaa juhlafiilistä. Meitä oli täällä parhammillaan kuulemma joku 40 tyyppiä, ja mulla oli oikeesti niin kivaa, en kestä! Sain myös kaikkia kivoja pieniä lahjoja vaikka en yhtään osannu kyllä niitä odottaa, ihan supersuperkiitos siis kaikille.  

Yleensä oon ottanu kaikkien kemujen järkkäämisestä hullut paineet ja huolehtinu siitä, että kaikki menee just eikä melkeen ja ihan täydellisesti. Nyt kuitenkin tänä vuonna oon ollu ihan eri asenteella liikenteessä mun äidin järkkäillessä YO-juhlat ja bilekansan ite järkkäillessä mun synttärit. Musta on hullua, että sanon näin, mutta nää 19-vuotisjuhlat oli aika varmasti elämäni parhammat vaikka otin niistä paineita vähiten ikinä ja heittäydyin fiilikseen ehkä eniten kaikista. Oon ehkä vähitellen oppimassa jotain tärkeää relaamisesta. Nyt kun en tosiaan miettiny mitään niin mulla jäi paljon aikaa jutella kaikkien kanssa, halata rakkaita ihmisiä, tanssia hyvän musan tahdissa, vetää perseet ilman huolta, kävellä paljain jaloin ulkona, nauraa ja elää mahtavaa, makeaa elämää!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaapa ihanalta sun synttärit <3 :) Harmi kun en päässyt. Relaaminen on hyvin jees ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa oli! ja nii harmi ;( mut kyl me vielä päästään juhlimaan! :D

   Poista
 2. Nää sun blogin kuvat on niin ihania! Varsinkin noi kaikki ruokakuvat on niin ♥♥♥

  http://josefiina-shine-a-light.blogspot.fi/

  VastaaPoista