-->

2.8.2014

Elokuu, uusi kappale ja cheers elämälleMusiikki on tosi iso osa mun elämää, oon kertonu siitä aijemminkin. Monilla pariskunnilla on sellanen "oma biisi", ja sellasen kuuleminen saa kipeän eron jälkeen raavaan miehenkin itkemään. En ihmettele musiikin voimaa yhtään, ja mullakin on paljon sellasia The Biisejä, jotka muistuttaa eri tilanteista. Reckless Loven Night On Fire muistuttaa mua aina ja ikuisesti B-ajokortin ajotunneista maailman parhaan liikennemaikan kanssa. Brother Firetriben For Better Or For Worse palauttaa mut hetkeen, jota toi biisin nimi kuvaa yllättävän hyvin. 

Yllä kuultu David Guettan Lovers On The Sun on se biisi, mitä kuunnellessa voi helposti kuvitella unelmatreffit. Mä en koskaan ollu määrittäny mitään unelmatreffejä, ennen kun tajusin olevani niillä. Ruskettunut, komea ja hyvin kohtelias mies. Kuuma kesäpäivä. Ajelu vesijetillä lämpimässä meressä. Auringonottoa, kylmää juomista ja rentoa chillailua mökkilaiturilla. Kahdestaan kohti auringonlaskua avobemarilla - kovaa. Ja toi biisi soi siinä... En tiiä, että kuinka yleisesti suvaittavaa ja etiketinmukaista on kirjottaa treffeistä julkiseen blogiin, mutta YOLO. Sitäpaitsi, ei ne treffit edes johtaneet mihinkään elämää suurempaan.

Ko. Guettan kesähitti tulee unelmatreffien lisäks luultavasti koko loppuelämäni tuomaan mun mieleen sen hetken, kun sain mun elämäniloni tämän kesän osalta takasin. Jätin menneisyyden haamut ja hyppäsin benji-hypyn Kaivopuistossa. Lysti kustansi huntin, mutta se oli joka sentin arvoinen. Se hyppy tuntemattomaan poisti jotain ja antoi tilalle jotain, mitä oon etsinyt ja mikä on peilautunu myös Eleganssin sivuille hiljaiselona.

Mulla on tällä hetkellä kaikki paremmin kun ehkä koskaan aikaisemmin. Tästä tulee ihan varmasti mahtava elokuu. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti