-->

22.8.2014

Kesän loppua syksyn alkua                                                                                 GT top | H&M jeans | Guess belt | Louis Vuitton bag | DKNY ballerinas

Viime päivinä on kyllä joutunut myöntämään itselleen, että niin se kesä meni. Ulos lähtiessä on pakko vetää se takki päälle ja töiden päätyttyä ysiltä illalla on pimeää. Vielä pari viikkoa sitten mua harmitti syksyn väistämättömyys ja se, että Suomen kesä on niin kovin lyhyt. Nyt oon kuitenkin taas saanu psyykattya itteni siihen syksymoodiin, koska musta ei vaan kertakaikkiaan oo elämään negatiivisuuden keskellä! Koska nyt anyways on sateista ja hiljalleen yhä harmaampaa. niin aletaan sitten odottaa sitä, että lehdet värjääntyy ja voi taas alkaa juomaan jotakin lämmintä.

Postauksen kuvat on viime viikon lauantailta, siltä samaiselta reissulta siis kun kuvasin Vilmaa. Silloin oli vielä lämmintä ja kesäistä, mutta siihen ne kelit tais sitten jäädäkin. Pakko myöntää, että näitä kuvia kattoessa iski sellanen ää-fiilis koska mun vertailukohde Vilma vaan on niin upea, kun taas mua ei ole luotu sen kameran eteen... Lisäksi laitoin kiireessä jalkaan väärät kengät, jotka ei sopineet asuun. Oikeesti mulla vaan oli epäkuvauksellinen päivä, ens kerralla sit paremmin.

Mutta joo se syksyn tuleminen näkyy myös siinä, että ne pari kaveria, ketkä jatkaa opiskeluaan muuttaa nyt. Lauantai-iltana juhlittiin Sallan läksiäsiä ja kokoonnuttiin vielä kerran isolla porukalla ja kesäfiiliksellä. Eilen torstaina hengailin stadissa taiteiden yössä ekaa kertaa moneen vuoteen. Yhtään kuvaa en reissulta napannut, mutta kivaa oli ja sain vielä yhden ihanan värikkään muiston loppuelämäni ensimmäisen kesän arkistoihin.

2 kommenttia:

  1. Voisitko tehdä jonkinlaisen motocross postauksen missä kerrot lajista ja kuvia ja kuinka usein ajat, käytkö kisoissa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon itseasiassa varmaan joskus tehnykin, mutta voisin toki tehä uuden! :) nykyään tosin oma harrastus on ihan jäissä mutta on se silti se mun laji aina ja ikuisesti ;D Kiitti ideasta :)

      Poista