-->

7.8.2014

Pitkä kuuma kesä ja mä aijon elää sen


Kuuma hiekka, meri ja jätski kuuluu kesään, vaikka mun oma kesä nyt varsinaisesti ei niistä ookaan koostunu. Maanantaina kuitenkin päätin mun hyvän kaverin Marian kanssa hankkia kesämuistoja toteuttamalla tällanen strereotypinen kesäpäivä. Ajettiin illalla ihan ääriään myöten täyteen Hietsuun, ostettiin Stadin ylihinnotelluimmat täytetyt croissantit dínneriks vaan siksi, että on kesä, ja istuttiin pitkään hiekassa vaihtaen kuulumisia ja pohtien elämää. Jossakin vaiheessa haettiin Helsingin jäätelötehtaan kioskilta jätskit, ja voi namii. Helsingin jäätelötehtaan jätskit on ihan parasta, ne pallot on superisoja ja hinta on kohdallaan. Suosittelen ehdottomasti kaikille turisteille ja muillekin, Hietsusta ja Kaivarista löytyy! 

Oon koko kesän ajan yrittäny ottaa mun harvoista vapaapäivistä sekä aamuvuoroista kaiken irti, ja tehä just jotain tällasta vastaavaa. Mun mielestä on tärkeetä, että harmaan arjen pystyy unohtamaan aina kun siihen vaan on mahollisuus. Tällaset vastaavat kesäpäivän hetket, ihana seura ja kylmä jätski tuo sellasia ihania lämpimiä neonvärejä siihen harmauteen ja näiden kesäpäivien ansiosta myös tämä mun loppuelämäni ensimmäinen kesä tulee vielä vuosienkin päästä muistumaan mieleen hyvänä.

Nyt on viikko kulunut elokuuta, ja koulut starttailee tästä päivästä lähtien. Mä en mee kouluun ja musta tuntuu henkilökohtasesti jotenkin tosi vieraalta, että se syksy on jo niin käsillä. Mun mielestä tätä kesää on vielä se kolmasosa jäljellä ja mä ajatteli ainakin nauttia siitä ihan loppuun asti. Älkää siis ihanat miettikö vielä sitä syksyä vaan eläkää hetkessä ja nauttikaa kesän neonväreistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti