-->

26.8.2014

Ray Ban Aviator

Kerroin vähän aikaa sitten kesän suosikkikosmetiikastani, mutta nyt sarja jatkuu aurinkolaisella. Hankin keväällä mun ekat Ray Banit, sillä mun silmien hyvinvointi alkoi tosissaan mietityttämään luettuani jonkin jutun silmistä, auringosta ja laadukkaista laseista. Oon kyllä kulkenut aina kaikki kesät ja aurinkoiset talvipäivät lasit naamalla roikkuen, mutta yleensä mun aurinkolasit on olleet luokkaa ± 20 euroa, eli ei siis todellakaan mitään silmälääkäreiden suosittelemaa tasoa. Mun näkö on hyvä, ja haluaisin pitää sen sellaisena mahdollisimman pitkään, siksi heräsin miettimään näitä asioita.

Tiesin heti, että Ray Banin Aviatorit on se juttu. Klassinen malli joka kestää aikaa ja johon tuskin kyllästyy. Värin valintakin oli helppo, sillä ruskea liukuvärjäys on miellyttänyt silmää aina. Nyt yhden intiaanikesän Ray Banit silmillä kulkeneena voin kirkkain silmin (heh, huomatkaa mun nerokas sanailu) suositella näitä kaikille. Se fiilis kun ekaa kertaa vedin nämä päähän ja katselin maailmaa tuntui varmaan samalta, kun kissanpennuista tuntuu avatessa silmät ekan kerran, wau. Polarisoidut linssit on kiinalaisiin tummiin pleksinpaloihin verrattuna vaan jotain sellaista, että ei niistä oikeestaan kannata puhua edes samana päivänä.

Oon kesän aikana päätyny siihen, että nämä lasit on ehdottomasti vuoden parhaita hankintoja! Silmät kiittää eikä katu-uskottavuuskaan kärsi - päinvastoin. Millaiset on teidän suosikkiaurinkolasit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti