-->

9.9.2014

Tattoo


Mulla on ollut aikomus hankkia tatuointi jo jostain kutosluokalta asti, ja itseasiassa kuvankin suunnittelin silloin 12-vuotiaana. Olin jo käytännössä päättänyt ottaa sen kyseisen tatuoinnin nilkkaan heti kun täytän 18, mutta siinä kohtaa se sitten jotenkin jäi eikä se vuosia päässä ollut kuva enää tuntunutkaan niin kivalta. Mun tatuointihaave ei kuitenkaan koskaan sammunut, sillä onhan hienot tatuoinnit oikeesti cooleja!

Tää kuvissa näkyvä tatuointihan ei siis ole oikea, hehee! Tilasin tän kolme euroa maksaneen siirtokuvahirvityksen eBaysta joskus keväällä hetken mielijohteesta ja laitettiin se mun iholle edellisviikonloppuna, sillä meillä oli naamiaiset. En oo koskaan ollut erityisen innokas naamioituja, koska en vaan jostain syystä halua poistua mukavuusalueen ulkopuolelle pukeutumisessa. Tästä syystä olin penkkareissakin ihan vaan crossikuski tutuissa ja turvallisissa kamoissa, heh. Nyt meijän rakkaan naapurin 50-vuotiskemujen teemana kuitenkin oli naamiaiset, joten hoidin homman omalla tyylilläni. Ja kyllä mä onnituinkin järkyttämään monia sen muutaman päivän aikana kun tää pääkallotribaali olkapäätä koristi, niin aidon näköinen se ainakin kaukaa katsottuna oli.

Mutta niin, onhan mulla se tatuointihaave siis edelleen. Vaikka tää kuva olikin tosi cool sen hetken, niin en mä ihan näin mahtipontisesti aijo kuitenkaan ihoani koristella. Sirot, kauniit, ja ennenkaikkea merkitykselliset tatuoinnit on enemmän mun mieleen, ja mulla on kyllä selkeä visio siitä mitä haluan. Toivon, että pääsisin toteuttamaan suunnitelmani mahdollisimman pian, mutta se kynnys lähteä sinne neulan alle on kyllä yllättävän suuri! Katotaan miten tytön käy, mutta lupaan, että seuraavan kerran kun esittelen mustetta ihollani niin teen sen ihan oikean version kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti