-->

23.10.2014

I♡me


Mä rakastan itseäni, rakastakaa tekin omia itsejänne! Haha, joo...käytiin Vilman kanssa viime perjantaina Messukeskuksessa Iloveme-messuilla. Vaikka nää messut ei ehkä sytyttänykään mua ihan niin paljon, kun vaikka MP-messut niin oli meillä silti kivaa! Kun laitetaan yhteen kauneus, terveys, muoti ja ihana seura niin kyllä se kombo vaan toimii.

Pyörittiin messuilla monta tuntia, juteltiin, käytiin katsomassa muotinäytöstä ja maistettiin raakasuklaakakkua (!). Mä selvisin tällä kertaa vielä oikeen halvalla näistä messuista kun onnistuin olemaan ostamatta tuon kakkupalan lisäksi mitään. Olihan tuolla vaikka mitä houkutuksia joka kulman takana, mutta ehkä mun pitkään jatkunut ostolakko on opettanut mua tavoille.

Mutta joo haha, toi raakasuklaakakku oli varmaan melkeen kovin juttu koko päivältä, perus... En ollu koskaan maistanut raakasuklaata, tai yleensä mitään raakaruokaa, missään muodossa, ja vaikka tuo pieni pala raakasuklaakakkua kustansikin kuusi euroa, niin puoliksi Vilman kanssa syötynä se oli kyllä ihan sen arvoinen. Se oli tosi jännää, mutta samalla ihan tosi hyvää!

Ja oijoi, löysin messuilta myös tuon yllä näkyvän hääpuvun, joka oli niin kaunis, että voisin ottaa sen vaikka nyt heti varastoon odottamaan, Tulevan vuoden muoti, jota nähtiin Teri Niitin muotinäytöksessä, ei ehkä inspiroinut ihan samalla tavalla kuin tuo häämekko, mutta se näytös oli kyllä hienosti toteutettu ja cool! 

Jatketaan itsemme rakastamista. Mä voisin viikon ainoan vapaapäiväni kunniaksi tänään vaikka yrittää häivyttää taas esiin tullutta tyvikasvuani. Lisäksi pitää ehdottomasti käydä juoksemassa lenkki. Nauttikaa torstaipäivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti