-->

2.10.2014

My pink bubble


Well, hello! Syyskuu meni jotenkin huimaa vauhtia, ja niin uskomattomalta kun se tuntuukin, nyt tosiaan eletään lokakuuta. Vielä reilu kuukausi sitten mua jopa snadisti ahdisti syksyn tuleminen mutta nyt taas tuntuu siltä, että tää ruska ja kaikki on ihan parasta. Mun välivuosi on lähteny hyvin käyntiin, vaikka eipä tää arki siis oo juurikaan kesästä eronnut. Mun elämä koostuu edelleen töistä, treeneistä, ihanista ihmisistä ja edelleen myös opiskelusta, mutta oon ihan tosi onnellinen nyt. 

Sain alkusyksystä huipputilaisuuden siirtyä askeleen ylöspäin töissä, ja sain työmotivaatiotakin ihan hurjasti lisää. Mua vaivas koko kesän sellanen motivaationmenetys, koska musta tuntui, että olin saanut kaiken saatavan irti mun työstä elektroniikkamyyjänä - niin paljon kun siitä pidinkin. Oon jotenkin niin kunnianhimoinen, että musta ei vaan selvästi oo jäämään paikoilleen, siksi tää mulle tarjottu tilaisuus oli ihan super ja nyt mulla on taas haastetta mun tarpeiden tyydyttämiseksi! Opiskelu taas meinaa tässä vaiheessa vuotta mulle talousmatikan laskemista fiiliksen mukaan, yleensä sellaset pari kertaa viikossa. Haluan pitää jonkinlaisen ryhdin opiskeluun ja käytän aikaa järkevästi hyödykseni sillä syksyn työ varmasti palkitaan sitten taas ensi keväänä. Opiskelujakin oon tässä ehtiny miettimään, ja uusien suunnitelmien myötä oon aika varma, että whatever happens, mulla on ens syksynä opiskelupaikka Kehä kolmosen sisäpuolella! Puhutaan näistä jutuista kuitenkin enemmän sitten joskus, kun se on vähän ajankohtaisempaa.

Tää mun alkanut välivuosi on tosiaan varmistanut mun fiilikset siitä, että tää oli oikea ratkaisu. Vaikka asiantuntijat ja muut sellaset tylsät aikuiset sanoo mitä välivuosien turhuudesta ja yrittää saada niitä työuria pitenemään, niin silti. Nuoria ollaan vaan kerran elämässä ja jos on antanut kaikkensa koululle 12 vuotta niin on musta todellakin ansainnut vähintään sen yhden vuoden aikaa hengittää! Mä oon tosiaan hengittäny sen reilun kuukauden vasta, ja itseasiassa siitäkin nyt voidaaan olla aika montaa mieltä, että kuinka paljon oon rentoutunut, mutta toistan itseäni ja sanon vielä uudestaan, että oon onnellisempi kun pitkään aikaan. Nautitaan elämästä!

P.S. Ihan pian tulee lisää matskua - vähän vähemmän filosofista, stay tuned ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti