-->

3.10.2014

Syksyn harmautta vastaan olemalla vielä tummempi

Rosebullet coat | Tiger of Sweden jeans | Seppälä scarf | Louis Vuitton bag | Skopunkten shoes

Syksyasua! Otettiin nää kuvat Vilman kanssa reilu viikko sitten sinä päivänä kun jouduin ekaa kertaa skrabaamaan auton ikkunat töihin lähtiessä, hrr... Kylmyyden innoittamana kaivoin myös ekaa kertaa käyttöön mun mustan trenssin, jota olin keväällä jossain ihme aurinkopuuskassa jo heittämässä pois, onneksi sentään sain puhuttua itselleni sen verran järkeä siitä kuinka klassista trenssitakkia tarvitsee aina, että se nyt sitten odotti mua kiltisti tuolla kaapissa. 

Pukeuduin koko kevään ja kesän mielelläni tosi vaaleisiin vaatteisiin, koska musta ne näytti raikkailta, söpöiltä ja ihanan hattaraisilta, hih. Tää asu on siis aikalailla täydellinen vastakohta viime aikojen mukavuusalueelle, mutta se näyttää omaan silmään oikeen kivalta ja ennen kaikkea syksyiseltä. Tää asu muistuttaa mua ehkä vähän myös ylä-asteaikoijen angstivaiheesta, jolloin pukeuduin tosiaan aina päästä varpaisiin mustaan (ihan siis hiuksia myöten). Ei tässä kuitenkaan sitten muuta yhteistä taida ollakaan, sillä kyllä mä sellasen matkan oon kulkenut niistä päivistä tyylinkin osalta eteenpäin - ja eiköhän me kaikki! Anyways tällanen tumma näyttää klassisen tyylikkäältä vaikka se ei olekaan sitä mukavuusaluetta parhaimmillaan.

Mutta joo, kuvattiin Vilman kanssa, ihanaa! Niinkun kerroin, niin Vilma muutti alkusyksystä tänne Espooseen ja sen jälkeen ollaan kyllä nähty paljon totuttua enemmän. Näiden kuvien lisäksi shoppailtiin yhessä alusvaatteita, puhuttiin pojista, syötiin (voitte kuvitella, että neiti kokkiopiskelijan safkat maistuu tosiaan hyvältä) ja maattiin samalla sängyllä nauramassa. Tällaset pienetsuuret hetket ja höpöhöpöjutut kyllä piristää elämää ja tuo lämpöä näihin syksyn koleisiin päiviin!

Mitä mieltä ootte kokomustasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti