-->

20.11.2014

Marraskuun puoliväli ja vähän yliAloin eilen kirjottaa ylös päiväni tekemisiä ideana koota niistä my day-postaus, mutta tajusin, että idea oli toimimaton koska en oo yleensäkään kertonut aikoihin mitään kuulumisia. Aloin miettiä, että mistä mä Eleganssin kulta-aikoina kirjotin ja päädyin siihen, että tein postauksia päivittäisestä elämästä - miksen siis tekisi niin nytkin. Mulla olis oikeesti inspistä tähän bloggaamiseen, mutta mun suurin syy tähän hiljaisuuteen on ollut juurikin tämä ideoiden puute. Ehkä tämä tästä vielä...

Anyways, eilen mulla oli vapaapäivä. Heräsin aamulla jo ekan kerran puoli seiskalta kun Juhon kello soi, mutta jatkoin vaan tyytyväisenä unia aina puoli ysiin asti. Herättyä ajoin kotiin tekemään aamupalaa ja kattomaan salkkareita. Tämän jälkeen siivoilin vähän, fiilistelin mun uutta ratinsuojusta minkä posti toi ja soitin pianolla muutaman joululaulun. Päivällä luin laskentatoimen kirjaa pari tuntia ja käytin vapaapäivän valoisuuden hyödykseni juoksemalla piristävän lenkin. Illalla sitten jatkoin opiskelua fysiikan ja matikan merkeissä Juhon kanssa. Luen siis tosiaan tällä hetkellä jo kesäkuun pääsykokeisiin - sekä kauppakorkeaan, että tekniikan alalle AMKiin.

Toi treenaaminen on jäänyt mulla tosiaan valitettavan vähälle ja nykyään pääsen urheilemaan yleensä vaan kolme kertaa viikossa. Se tuntuu tosissaan vähältä kun vertaa vaikka vuoden takaiseen, mutta sen kolme kertaa viikkoon mä todellakin haluan pitää miniminä, urheilu kuitenkin on sellanen super-energianlähde mulle ja rakastan treenaamista. Nuo arkivapaapäivien päivätreenit on siis ihan tosissaan luksusta. Odotan innolla, että saadaan taas siivoiltua autotallia sen verran, että jokatalvinen kotikuntosali pääsee avaamaan ovensa.

Eilinen oli siis aikalailla peruskaavalla vietetty vapaapäivä. Yleensä mun vapaat sijoittuu tuollaisiksi yhden päivän satunnaisiksi jillailupäiviksi, mutta toisaalta on vaan kiva, että töitä riittää. Töiden ohessa siis tosiaan pyrin opiskelemaan niin paljon kun vaan mahdollista, sillä nyt puoli vuotta täysipäiväistä duunarityötä painaneena mun kaipuu takaisin koulunpenkille on vahvistunut, ja ensi syksynä mä ihan todella haluaisin jatkaa opintoja!

Mutta jep, haha saa kertoa mitä mieltä tällaisesta postauksesta oltiin siellä pitkästä aikaa! Otan toki myös ideoita vastaan, jos jollakin on jotakin mieletöntä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti