-->

1.12.2014

December, you're the last one so be the best one

Joulukuu, wou! Tänään aamulla herätessä en heti edes tajunnut, että tänään tosiaan saa avata joulukalenterin ekan luukun. Mua ehkä itseasiassa vähän harmittaa tuossa joulukalenterihommassa se, että en tänä vuonna saanut partiolaisten joulukalenteria, vaikka se on tosi kauan ollut joka joulunodotuksen must-juttu. Tänä vuonna ei vaan sitten valitettavasti tullut yhtään mahdollisuutta sellaisen hankkimiseen, joten mennään sitten Fazerin suklaalla, kai sekin on ihan hyvä. Mutta juu, jouluun on aikaa 24 päivää... Vaikka tää joulu tulikin tänä vuonna ihan yllättäen odottamatta niin se on jokatapauksessa ihan superihana asia. 

Oikeastihan mä oon fiilistellyt joulua jo aika pitkään, sillä oon esimerkiks ostanut ja jopa paketoinut ihan kaikki joululahjat. Kaivoin myös joulukoristeet esiin pari päivää sitten, ja vaikka tänä vuonna päädyin sisustamaan edellisiä vuosia huomattavasti hillitymmin, niin silti täällä huoneessa on ihanan jouluinen tunnelma! Vähitellen tästä laskeudutaan sitten jouluun, kohta pitää leipoa ekat piparit ja ehkä kasaan tänä vuonna sen tajunnan räjäyttävän piparitalon mikä on ollut työn alla öö...aina - ehkä, ehkä...se jää nähtäväksi.

Nauttikaa nyt tästä jouluhärdellistä, xoxo.

1 kommentti:

  1. Nyt vasta luin tän sun jouluhullutus postauksen, kun juuri sain väsättyä omani. Täälläkin on tavoitteena saada piparkakkutalo kasaan ihan omin käsin :D Ah jouluvalot on niin kauniita, ihana kuva! :)

    VastaaPoista